Συγκίνησε την Ελασσόνα ο θάνατος 26χρονου

686

Σοκ, συγκίνηση και θλίψη στην ευρύτερη περιοχή της επαρχίας Ελασσόνας για τον θάνατο 26χρονου, καταγόμενου από τη Γαλανόβρυση Ελασσόνας.

Πρόκειται για τον Βαγγέλη Θεοδ. Πεχλιβανίδη, απόφοιτο του ΕΠΑΛ Ελασσόνας, πτυχιούχο νοσηλευτή, που «έφυγε» προχθές Κυριακή, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ο άτυχος 26χρονος το τελευταίο διάστημα έδινε «μάχη» ζωής, αφού αιφνίδια και απρόβλεπτα είχε διαπιστωθεί ότι προσβλήθηκε από ανεύρυσμα εγκεφάλου! Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γιατρών, δυστυχώς κατέληξε, σκορπίζοντας ανείπωτο πόνο και θλίψη στους δικούς του ανθρώπους, στους φίλους του και όχι μόνο.

Το αιφνίδιο πρόβλημα υγείας του 26χρονου, πριν λίγες ημέρες, «σόκαρε» την τοπική κοινωνία, αφού ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στη Γαλανόβρυση και την Ελασσόνα.

Να σημειωθεί ότι η μητέρα του Μαρία Κυριλλίδου διατηρεί ταβέρνα – μεζεδοπωλείο («Το Σταφύλι»), επί της οδού 6ης Οκτωβρίου, στην Ελασσόνα. Ο Βαγγέλης βοηθούσε στην εξυπηρέτηση των πελατών. Ευγενής, μετρημένος, καλλιεργημένος, άτομο με ευαισθησίες, ανοιχτός, και με πολλούς φίλους.

Αφήνει πίσω τους γονείς του Θεόδωρο και Μαρία, έναν αδελφό και τους παππούδες του.

Το «τελευταίο αντίο» στον 26χρονο Ελασσονίτη ειπώθηκε χθες στη 1.30 το μεσημέρι, στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Γαλανόβρυσης Ελασσόνας, μέσα σε ατμόσφαιρα πένθους, οδύνης και συγκίνησης. Ο σεβασμ. μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων επισκέφθηκε τους οικείους του και τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη του νέου, ενώ στην εξόδιο ακολουθία συλλειτούργησαν ο πρωτοσύγκελος της Ι. Μητρόπολης – αρχιμανδρίτης π. Βησσαρίων Καραλάσκος και ιερείς της περιοχής.

Εκατοντάδες άτομα και πολλοί αυτοδιοικητικοί, φορείς της περιοχής και όχι μόνο, βρέθηκαν εκεί.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ