Συγκέντρωσαν μόνοι τους και πρόσφεραν στους σεισμόπληκτους 100 θερμαντικά σώματα!

945

Η “ανθρώπινη αγκαλιά” την οποία ίδρυσαν οι Λαρισαίοι Νικήτας Πριμηκύρης και Μιχάλης Παπαδόπουλος, έδειξε για άλλη μία φορά ότι αν υπάρχει καλή θέληση όλα μπορούν να συμβούν…

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατάφερε και κάλυψε τις ανάγκες θέρμανσης για όλους τους ανθρώπους στο δήμο Τυρνάβου που λόγω των σεισμών έχασαν τα σπίτια τους. Έτσι συγκέντρωσαν χρήματα και πρόσφεραν πάνω από 100 αερόθερμα για τις δύσκολες νύχτες που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποι μας που επλήγησαν από τον σεισμό! Η πόλη της Λάρισας είναι συνέχεια δίπλα τους, σε κάθε τους δράση και αυτό φαίνεται έμπρακτα σε κάθε ενέργειά τους.

Ο εθελοντισμός τους και η ιδιωτική πρωτοβουλία σε τέτοιες στιγμές είναι παράδειγμα προς μίμηση για μικρούς και μεγάλους…

Τέλος να σημειωθεί ότι η “Ανθρώπινη αγκαλιά” συνεχίζει την δράση της και μαζεύει τρόφιμα αλλά και είδη ανάγκης για τους σεισμόπληκτους όλης της Θεσσαλίας!

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Ανθρώπινη Αγκααλιά ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ H ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΣΤ.ΗΡΙΞΗΣ ΣΕΊΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ •ΤΡΟΦΙΜΑ. ΑΛΕΥΡΙ ΖΑΧΑΡΗ ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΧΥΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΟΣΠΡΙΑ ΛΑÎI ÎÎΛ›Î ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓÎΛΑ eBanope ΦΑΡΙΝ ΛΑΚΤe ΝΤΟΜΑΤΟΠΕΛΤΕΣ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ poлo ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΧΛΩΡΙΝΗ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΠΑΝΕΣ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN GR89 0172 6090 0056 0908 6247111 www.humanhug.gr 6948747232"

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here