Συγκέντρωσαν και προσέφεραν τρόφιμα προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο

199

Ο σύλλογος διδασκόντων, γονείς και μαθητές του 27ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας συγκέντρωσαν και προσέφεραν τρόφιμα προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων με σκοπό την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων ενόψει των εορτών του Πάσχα.
Η πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της δράσης για συγκέντρωση τροφίμων από τα σχολεία της πόλης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Τα τρόφιμα παρέδωσαν αντιπροσωπεία μαθητών του σχολείου συνοδευόμενοι από τη Διευθύντρια κα Μπόνια Βελησσαρία και τον δάσκαλο του σχολείου κο Καλέμα Απόστολο.
Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στο χώρο και ενημερώθηκαν από τον υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου κο Γαντζούδη Θεόδωρο για τη λειτουργία και το έργο που επιτελείται στη Δομή.
Το παρόν έδωσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κος Βούλγαρης Σωτήρης ο οποίος ευχαρίστησε μαθητές και εκπαιδευτικούς για την προσφορά και τόνισε ότι τέτοιες πράξης αλληλεγγύης πρέπει να τους συνοδεύουν πάντα στη ζωή τους.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here