Συγκατηγορούμενος του 26χρονου Λαρισαίου Απατεώνα, γόνος γνωστής οικογένειας της Θεσσαλονίκης

567
Γόνος γνωστής οικογένειας της Θεσσαλονίκης που δραστηριοποιείται στο εμπόριο , ο συγκατηγορούμενος του εικοσιεξάχρονου Λαρισαίου απατεώνα. Οι συγκεκριμένοι κατηγορούνται ως υπαίτιοι ότι λυμαίνονταν τα χρήματα ανυποψίαστων καταναλωτών οι οποίοι προέβαιναν σε αγορές δήθεν προσφορών που έβλεπαν σε ιστοσελίδες τις οποίες αγγελίες έβαζαν οι επιτήδειοι και ποτέ δεν παραλάμβαναν οι καταναλωτές  το προϊόν που είχαν παραγγείλει.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το δημοσίευμα στο grevenalike.gr  κινητοποιήθηκαν πάρα πολλοί πολίτες οι οποίοι εξαπατήθηκαν αναφέροντας τα παράπονα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Χαρακτηριστικό της βαρύτητας των εγκλημάτων των δύο συγκατηγορουμένων ήταν η προφυλάκιση του Θεσσαλονικιού πριν από κάποιους μήνες.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο εικοσιεξάχρονος Λαρισαίος απατεώνας βαρύνεται με πολλά κακουργήματα και θα βρεθεί όπως σας είχαμε πει ενώπιον της δικαιοσύνης. ´Αλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι την δράση του την γνώριζαν και την γνωρίζουν οι διωκτικές αρχές , εδώ και πολύ καιρό.
Υπάρχει φυσικά πληθώρα καταγγελιών οι οποίοι αγανακτισμένοι πλέον απευθύνονται στα αστυνομικά τμήματα για υποβολή μηνύσεων.
Τώρα αν θα συνεχίσει ο 26 χρονος Λαρισαίος την νυχτερινή του δράση  κάνοντας ζημιές εκατοντάδων ευρώ στα μαγαζιά δεν το γνωρίζουμε. Θα φανεί αν οι νυχτερινές πίστας της Λάρισας θα συνεχίζουν να αναστενάζουν.
Εμείς με τη σειρά μας από το grevenalike.gr ως ηλεκτρονική ειδησεογραφική ιστοσελίδα θα θέλαμε να σας επιστήσουμε   την προσοχή διότι δυστυχώς οι επιτήδειοι στις μέρες μας ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Θα σας παρακαλέσουμε να είστε πολύ προσεκτικοί όσον αφορά τις αγορές από το ίντερνετ και να προτιμάτε πάντα να αγοράζετε από ιστοσελίδες γνωστές ή τουλάχιστον να επιλέγετε προϊόντα με θετικές κριτικές.
Επίσης άλλος τρόπος για να παραλάβετε το προϊόν σας ο οποίος θεωρείται και ο πλέον ασφαλής, είναι να επιλέγετε την μέθοδο της αντικαταβολής με την προϋπόθεση να δείτε το προϊόν ανοίγοντας την συσκευασία προτού σας το παραδώσει η κούριερ, άλλως να μην δέχεστε να το πληρώσετε εάν δεν το δείτε.

Τέλος είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι όσοι εξαπατήθηκαν από διάφορους επιτήδειους  θα πρέπει άμεσα οι παθόντες να ενημερώνουν τα οικεία αστυνομικά τμήματα δίνοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες έτσι ώστε οι αρχές να οδηγούνται στους απατεώνες ώστε να περιοριστεί το φαινόμενο αυτό.
Πηγή: grevenalike.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here