Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Τυρνάβου σε μαθητές και δασκάλους του 1ου Δημοτικού σχολείου Αμπελώνα

213

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Τυρνάβου προς τους μαθητές και τους δασκάλους του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελώνα για την σπουδαία επιτυχίας τους στον 10ο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό που συνδιοργάνωσε η Δ/νση Β/θμιαςΕκπ/σης Λάρισας και το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – Ο.ΚΑ.ΝΑ, αποσπώντας το 2ο βραβείο για την Α/θμιαΕκπ/ση. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021 και ώρα 18:30 στο χώρο του Β΄ Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας.


Ειδικότερα, 2ο βραβείο απέσπασε το έργο της μαθήτριας της Στ2 τάξης του σχολείου Ασπασία Τσότσα, το οποίο ξεχώρισε μέσα από 150 έργα μαθητών σχολείων της Α/θμιαςΕκπ/σης. Το σχολείο συμμετείχε στο διαγωνισμό με 23 έργα της Ε΄και Στ΄τάξεων. Την εικαστική καθοδήγηση των μαθητών είχε η δασκάλα εικαστικών του σχολείου Δήμητρα Οικονόμου.
Αξίζει να σημειωθεί πως το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελώνα συμμετείχε για 8η συνεχή χρονιά στον 10ο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό που συνδιοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – Ο.ΚΑ.ΝΑ, αποσπώντας το 2ο βραβείο για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.
Το θέμα του φετινού 10ου Καλλιτεχνικού Διαγωνισμού ήταν «Πανδημία: Ευκαιρία να δω τη ζωή αλλιώς;» και οι μαθητές/τριες της Ε΄ και της Στ΄ τάξεων των Δημοτικών Σχολείων μπορούσαν να εργαστούν ατομικά και να δημιουργήσουν το δικό τους έργο: εικαστικό, φωτογραφία ή βίντεο.
Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας ανέφερε τα εξής:
« Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τους μαθητές και τους δασκάλους του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελώνα για την σπουδαία επιτυχίας τους αλλά και συγκεκριμένα τημαθήτρια της Στ2 τάξης του σχολείου Ασπασία Τσότσα, το έργο της οποίας ξεχώρισε μέσα από 150 έργα μαθητών σχολείων της Α/θμιαςΕκπ/σης.
Θερμά συγχαρητήρια, λοιπόν, αξίζουν αφενός μεν στους μαθητές οι οποίοι επέδειξαν επιμονή, ζήλο, δημιουργικότητα, καταφέρνοντας να εκφράσουν καλλιτεχνικά το κοινό αίσθημα των ημερών, αφετέρου και στους δασκάλους αλλά και τις οικογένειες των παιδιών για την άριστη διαπαιδαγώγηση και την καθοριστική συμβολή στην εξέλιξη τους.
Ο Δήμος Τυρνάβου θα σταθεί δίπλα σας, αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε σας προσπάθεια.
Για ακόμη μία φορά θερμά συγχαρητήρια.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here