Survivor: Νέα γκαντεμιά για Κατσαούνη – Δείτε τι έπαθε στο αεροδρόμιο

319

Όλα στραβά για τον Φαρσαλινό παίκτη του Survivor Γιώργο Κατσαούνη τα τελευταία 24ωρα. Μετά την αποπομπή του από το παιχνίδι λόγω του επεισοδίου που είχε με τον Τάκη Καραγκούνια, του συνέβη κι ένα ευτράπελο κατά την επιστροφή του στο Ελ. Βενιζέλος.

Συγκεκριμένα κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο της Αθήνας, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχασε την βαλίτσα του!

«Δεν χρειάζονται βιασύνες. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Την έχασα την βαλίτσα μου ρε γαμ…το» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατσαούνης στους ανθρώπους της παραγωγής του Survivor.

«Χαιρετίσματα στη Θεσσαλία και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο! Σας αγαπάω και σας λατρεύω» φρόντισε όμως να πει με χαμόγελο, απευθυνόμενος στις κάμερες, ο Γιώργος Κατσαούνης.

Οσον αφορά το περιστατικό με τον Καραγκούνια, Κατσαούνης κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του αντιπάλου παίκτη και τον χτύπησε με μια κλωτσιά γεγονός που έγινε αντιληπτό από τους υπόλοιπους παίκτες αλλά και την παραγωγή του παιχνιδιού,

Έτσι, οι άνθρωποι του Survivor αποφάσισαν με βάση τους κανόνες που επικρατούν στο παιχνίδι να διώξουν τον Τσακατσούκα κάτι που ανακοίνωσε επίσημα στις δύο ομάδες, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here