Στον ετήσιο χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευαγγελισμού ο Δήμαρχος Τεμπών Γεώργιος Μανώλης

36

Σε μία κεφάτη και διασκεδαστική ατμόσφαιρα πλημμυρισμένη από την παράδοση και τον πολιτισμό της περιοχή μας αναβίωσαν τα ήθη και έθιμά μας στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου του Ευαγγελισμού υπό τη διοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευαγγελισμού σε συνεργασία με τον Δήμο και το ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 6 Αυγούστου, ανήμερα της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Κάτω Ολύμπου κ. Αθανάσιο Βλάχο, τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠΤ κ. Γεώργιο Νικολάου, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Συκουρίου κ. Μιχάλη Γκουντή και φίλους. Ακόμη, παρευρέθηκαν πρόεδροι συλλόγων και φορέων.
Η γιορτή είχε μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου κατέκλυσε την εκδήλωση από το χωριό του Ευαγγελισμού, καθώς και κάτοικοι από τις γύρω περιοχές και επισκέπτες από τον Ν. Λάρισας.
Παραδοσιακούς χορούς παρουσίασε το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεράιδας “Μυρμιδόνες” με υπεύθυνο τον κ. Νίκο Αρσενίου.
Έπειτα, ακολούθησε λαϊκό γλέντι και τραγούδησε η κ. Δήμητρα Μητρούσια, ενώ η παραδοσιακή ορχήστρα αποτελούνταν από τους μουσικούς: κ. Μιχάλη Καραμούτη, κ. Αντώνη Βούλγαρη, κ. Τρύφων Καρατζιώλη και κ. Αποστόλη Κανδήλα.
Σε σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους καθώς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ευαγγελισμού, για την προσπάθεια διατήρησης και διάδοσης των ηθών και εθίμων. Τόνισε ότι η δημοτική Αρχή αλλά και ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου θα είναι δίπλα στο Σύλλογο στηρίζοντας την όλη προσπάθεια.

Τέλος ευχαρίστησε το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Νεράιδας Μυρμιδόνες που με την παρουσία του ομόρφυνε την βραδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here