Στον Δήμαρχο Ελασσόνας ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Λάρισας

117

Τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα επισκέφτηκε ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Λάρισας Πύραρχος Νικόλαος Μητσιογιάννης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελασσόνας κ. Ελευθέριο Μουλτσιά.
Κατά την επίσκεψη του νέου διοικητή συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της συνεργασίας του δήμου Ελασσόνας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και τα θέματα πολιτικής προστασίας και το συντονισμό των ενεργειών λόγω έκτακτων αναγκών που μπορεί να προκύπτουν.
Ο δήμαρχος αφού ευχαρίστησε το διοικητή της Πυροσβεστικής για την επίσκεψη, του ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία στα νέα του καθήκοντα και αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο των πυροσβεστών λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι προασπίζουν την ανθρώπινη ζωή, τις περιουσίες καθώς και το περιβάλλον, αντιμετωπίζοντας με επιτυχία δύσκολα ή έκτακτα περιστατικά υπερβάλλοντας εαυτόν.
«Η διαρκής συνεργασία υπηρεσιών και όλων των εμπλεκόμενων φορέων σε κάθε έκτακτη περίπτωση» συμπλήρωσε ο κ. Γάτσας «δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα και αποτρέπει τα χειρότερα, καθώς όλοι είναι σε ετοιμότητα, ώστε να ανταποκριθούν στις έκτακτες περιπτώσεις με όλα τα μέσα και πόρους που διαθέτουν».
Με τη σειρά του ο Διοικητής κ. Μητσιογιάννης ευχαρίστησε τον δήμαρχο και αναφέρθηκε στο υψηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η Πολιτική Προστασία στο δήμο Ελασσόνας, επισημαίνοντας την καθοριστική συμβολή στην ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων όπου χρειάζεται, με μηχανήματα έργου που διαθέτει ο δήμος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here