Στο «στόχαστρο» Παιδικός Σταθμός στην Τούμπα

353

Στο «στόχαστρο» αγνώστων έχει μπει ο 4ος Παιδικός Σταθμός του Δήμου Λαρισαίων

στη συνοικία της Τούμπας, καθώς τα τρία τελευταία βράδια οι δράστες παραβιάζουν τις πόρτες, κλέβουν και προκαλούν φθορές, μια επαναλαμβανόμενη, προκλητική, παραβατική συμπεριφορά που προκαλεί αμηχανία στο εκπαιδευτικό προσωπικό, με τον Δήμο Λαρισαίων να ζητά μεγαλύτερη αστυνόμευση στην περιοχή.
Το πρώτο κρούσμα καταγράφηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας όπου άγνωστοι δράστες παραβίασαν την πλαϊνή πόρτα του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού – που εδρεύει στην καινούρια πλατεία της συνοικίας – και έκλεψαν τον φορητό υπολογιστή εκπαιδευτικού.
Προχθές βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», οι άγνωστοι δράστες αφού έσπασαν την ίδια πλαϊνή πόρτα, μπήκαν στον χώρο του Σταθμού και κάθισαν για φαγητό όπως αποδείχθηκε από τα αποφάγια που βρήκε το προσωπικού του Σταθμού την επόμενη ημέρα.
Εξέλιξη που υποχρέωσε τη διεύθυνση του Σταθμού να κλείσει πρόχειρα την πλαϊνή είσοδο τοποθετώντας μια λαμαρίνα. Οι δράστες ωστόσο δεν πτοήθηκαν και χθες βράδυ εισήλθαν ξανά στον Σταθμό από άλλη είσοδο αυτή τη φορά, άνοιξαν το ψυγείο με τα τρόφιμα των νηπίων, «άλλα έφαγαν και άλλα τα πέταξαν στο πάτωμα» – σύμφωνα με μαρτυρίες – ενώ προχώρησαν και σε βανδαλισμούς. Από την πλευρά του Σταθμού αναμενόταν χθες να καταγγελθεί στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. η παραβατική συμπεριφορά αγνώστων, ενώ από τον Δήμο ζητήθηκε η εντονότερη αστυνόμευση της περιοχής.

Β.Κ.

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here