Στο δήμο Τεμπών ενισχύουμε το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

316

Ο Δήμος Τεμπών σε συνεργασία με τις κοινωνικές δομές, στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα των ευπαθών και ευάλωτων ομάδων από τη διάδοση του κορονοϊού, ενισχύει το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Το συγκεκριμένο πρόγραμμα πλαισιώνεται και υποστηρίζεται από εργαζομένους που υπηρετούν σε δομές και υπηρεσίες του δήμου που έχουν ανασταλεί, ώστε να παρέχονται επιπλέον υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης, σ΄ όσους έχουν πραγματική ανάγκη.
Το πρόγραμμα έκτακτης παροχής βοήθειας περιλαμβάνει:
Υπηρεσίες εξυπηρέτησης για πολίτες που αδυνατούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν καθώς και για εκείνους που χρειάζονται ψυχολογική στήριξη.
Όσοι δημότες έχουν ανάγκη φροντίδας να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2495022252 και 2495350113 από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 7:30 π. μ. έως τις 15:30 μ. μ. και τις μη εργάσιμες ημέρες και ώρες στα κινητά 6978773877, 6956608858 και στο email: KentroKoinotitas@dimostempon.gr για
– Πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».
– Παράδοση τροφίμων μετά από τηλεφωνική παραγγελία με κατάστημα της επιλογή σας και σύμφωνα με δήλωσή σας.
– Παραλαβή αιτήσεων και παράδοση πιστοποιητικών.
– Συνταγογράφηση και αγορά φαρμάκων, σύμφωνα με δήλωσή σας.
– Συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη.

Το πρόγραμμα ξεκινάει από σήμερα Δευτέρα 23-3-2020 και μέχρι τη λήξη της έκτακτης κατάστασης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here