Στο αρχείο η υπόθεση της δίκης αγροτοσυνδικαλιστών στη Λάρισα

43
Φωτογραφία που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα όπου οι αγρότες περνάνε οργανωμένα από το χωριό Βούναινα με τα τρακτέρ τους προς τον κόμβο της Ιτέας και στη συνέχεια θα κατευθυνθούν στο μπλόκο της Νίκαιας, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016. Συχνότερους, αλλά και μεγαλύτερης διάρκειας αποκλεισμούς των σημείων στα οποία έχουν στήσει τα μπλόκα τους, αποφάσισαν για σήμερα οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα, έχοντας μάλιστα επιστρατεύσει στο πλευρό τους και άλλες επαγγελματικές ομάδες, όπως δικηγόρους, πολιτικούς μηχανικούς, εμποροϋπαλλήλους, ακόμα και γιατρούς. Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΚΙΑΣ

Δεν διεξήχθη τελικά σήμερα η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης στην οποία κατηγορούμενοι ήταν οι αγροτοσυνδικαλιστές κ.κ. Ρίζος Μαρούδας και Κώστας Τζέλλας.

Η κατηγορία που αντιμετώπιζαν ήταν ηθική αυτουργία στις κινητοποιήσεις των αγροτών πριν μερικά χρόνια, υπόθεση για την οποία είχαν καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης ενός χρόνου.

Σήμερα αναμένονταν η εκδίκαση στο Εφετείο αλλά λόγω παραγραφής, μπήκε στο αρχείο.

Συγκατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση ήταν κι ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής από την Καρδίτσα Βαγγέλης Μπούτας, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή.

Στο πλευρό των κατηγορούμενων αγροτών βρέθηκαν συνάδελφοί τους σε ένδειξη συμπαράστασης.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here