Στις πληγείσες εκκλησίες ο Δήμαρχος Τυρνάβου με το κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών

76

Παρουσία του Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα πραγματοποιήθηκε αυτοψία από τον Προϊστάμενο μηχανικό της ΔΑΕΦΚ κ Γιαννούτσο Αντώνιο μαζί με κλιμάκιο μηχανικών, στους ναούς που υπέστησαν φθορές από τον πρόσφατο σεισμό, παρουσία και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας Χριστόφορου Κατσαρού.
Ειδικότερα, το κλιμάκιο μηχανικών προσήλθε κατόπιν αιτήματος του Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα ώστε να εκλεχθούν άμεσα οι ιεροί ναοί και να προχωρήσουν άμεσα οι εργασίες αποκατάστασης.
Συγκεκριμένα, ελέγχθηκαν ο ιερός ναός Αγίου Γεωργίου Τυρνάβου, ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Δαμασίου, ο ιερός ναός Αγίου Χαραλάμπους Πλατανουλίων, ο ιερός ναός Αγίου Κωνσταντίνου Βρυοτόπου και τέλος ο ιερός ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμπελώνα.
Ο Δήμαρχος Τυρνάβου, εν συνεχεία, ενημέρωσε τους σεβασμιώτατους Μητροπολίτες κ.κ. Ιερώνυμο και κ.κ. Χαρίτωνα για τις υφιστάμενες ζημιές και φυσικά τους δήλωσε την απόλυτη στήριξη την οποία θα παράσχει ο Δήμος Τυρνάβου στην προσπάθεια για άμεση αποκατάσταση των ζημιών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here