Στις 31 Αυγούστου η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας

353

Το Σάββατο 31 Αυγούστου, στις 11 το πρωί σε πανηγυρική εκδήλωση στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας θα γίνει η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας.

Την ανακοίνωση έκανε ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απ. Καλογιάννης κατά τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην προτελευταία συνεδρίαση με τη σημερινή σύνθεση, καθώς έχει προγραμματισθεί μία ακόμη συνεδρίαση προς τα τέλη του Αυγούστου.
Στο πλαίσιο της χθεσινής συνεδρίασης, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Καραλαριώτου, Χρ. Αγορίτσας κατέθεσε ερώτηση με αφορμή το θέμα της μετεγκατάστασης του 4ου ΕΠΑΛ στο κτίριο της παλιάς Ακαδημίας, όπου μέχρι πρότινος στεγαζόταν το Τμήμα Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Ο κ. Καλογιάννης, απαντώντας στην ερώτηση, επισήμανε την καθυστέρηση του αρμόδιου δημόσιου φορέα «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» για να υπογραμμίσει ωστόσο πως «σε ό,τι αφορά στον Δήμο Λαρισαίων έχει οριστεί ανάδοχος με τον οποίο θα συναντηθώ τις επόμενες ημέρες». Με αφορμή την ανακοίνωση της ορκωμοσίας, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Ρένα Καραλαριώτου ζήτησε διευκρινίσεις για την ημέρα των αρχαιρεσιών στις Κοινότητες, για να τονίσει ο κ. Καλογιάννης πως με βάση τα ισχύοντα, οι αρχαιρεσίες θα γίνουν την 1η Σεπτεμβρίου μαζί με τη συγκρότηση του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου. Στο πλαίσιο της συνεδρίασης εξετάσθηκαν και τρέχοντα υπηρεσιακά θέματα.

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here