Στήριξη στην προσπάθεια ανάδειξης του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας

334

Την ομόθυμη στήριξή τους στην προσπάθεια του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας να αναδειχθεί στην χώρα, εξέφρασαν οι υποστηρικτές της έκδοσης του λευκώματος – ημερολογίου του Μουσείου που εκδόθηκε από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας, στο πλαίσιο συνάντησης.


Ειδικότερα, η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας και διευθύντρια του Διαχρονικού Μουσείου, κ. Σταυρούλα Σδρόλια, σε συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των φορέων που υποστήριξαν και συνέβαλαν στην έκδοση του λευκώματος.
Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Λάρισας συμμετείχαν ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κ. Κολλάτος, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Λαρισαίων κ. Παν. Νταής, ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ.κ. Σωτ. Γιαννακόπουλος και Δημ. Παπαλέξης, ο περιφερειακός διευθυντής της Eurobank κ. Γ. Τσαλογιάννης, η διευθύντρια καταστήματος της Eurobank κ. Γεωργία Μιχαήλ, και ο εκδότης – διευθυντής της Larissanet κ. Χρ. Μπεχλιβάνος.
Ολοι οι παρευρικσομενοι υπογράμμισαν την αναγκαιότητα να στηριχθεί η προσπάθεια του διαχρονικού Μουσείου, το οποίο αποτελεί στολίδι και πόλο έλξης για την περιοχής.
Πρόκειται για μια συλλεκτική έκδοση με κείμενα και φωτογραφίες για το Μουσείο στο οποίο καταγράφονται αναλυτικά στοιχεία για το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας και τη μόνιμη έκθεσή του.
Τα κείμενα είναι των κκ. Σταυρούλας Σδρόλια, Γιώργου Τουφεξή και Στέλλας Κατακούτα.
H σχεδίαση και η σελιδοποίηση έγινε από τον Σταμάτη Παπαδήμο.
Eπίσης στο λεύκωμα υπάρχει κείμενο και για τον Σύλλογο Φίλων του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας.
Η έκδοση έγινε με την ευγενική υποστήριξη του Δήμων Λαρισαίων και του Δήμου Τεμπών. Χορηγοί της συλλεκτικής έκδοσης ήταν το Επιμελητήριο Λάρισας, η τράπεζαEurobank και η ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here