ΣτηΝ Τοπική Κοινότητα Κυψελοχωρίου ο Κ. Κολλάτος

368

Συνάντηση με τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Κυψελοχωρίου είχε χθες το απόγευμα ο Δήμαρχος Τεμπών και εκ νέου υποψήφιος κ.Κώστας Κολλάτος .
Η συνάντηση πραγματοποίηθηκε παρουσία νομικού εκπροσώπου μετα και απο την νέα επιστολή του Δημάρχου Τεμπών προς το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής για το Θέμα: Λειτουργία Δομής φιλοξενίας προσφύγων στο Στρατόπεδο «Υπολοχαγού Ζιώγα Αργυρίου» στην Τ.Κ Κυψελοχωρίου του Δήμου Τεμπών.
Στην επιστολή του αυτήν ο κ.Κολλάτος ζητάει την πλήρη ενημέρωση για την κατασκευή των εγκαταστάσεων της Δομής όπως και αν έχει προηγηθεί περιβαλλοντολογική αδειοδότηση όπως τούτο ορίζεται στο άρθρου 16, παράγ. 3 του Ν.4375/2016 και αν υπάρχουν μελέτες που διασφαλίζουν την τήρηση των κανόνων ασφάλειας, πυροπροστασίας , υγιεινής , κλπ, αναφορικά με την κατασκευή της Δομής Υποδοχής και Φιλοξενίας Προσφύγων- Μεταναστών στο Κυψελοχώρι .

Σε περίπτωση που αγνοήσετε την παρούσα επιστολή και αδιαφορήσετε , σας ενημερώνουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια και διαδικασία προκειμένου να διαφυλάξουμε, αφ’ ενός μεν την ασφάλεια , υγεία και ομαλή διαβίωση των δημοτών μας , αφ’ ετέρου δε το ευαίσθητο περιβαλλοντικό οικοσύστημα της περιοχής Κυψελοχωρίου .

Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω , παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα και λεπτομερώς για τα προαναφερόμενα.

Στην σύσκεψη αποφασίσθηκε να αναλάβει η Τοπική πρόεδρος του χωριού την άμεση συνάντηση των τριών υποψηφίων Δημάρχων του Δήμου (Κολλάτος -Μανώλης-Κωστή) για να αποφασιστούν οι περαιτέρω ενέργειας .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here