Στην Πλατεία Ταχυδρομείου σήμερα το 2ο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (ΦΩΤΟ)

79

Στην Πλατεία Ταχυδρομείου διεξάγεται σήμερα Τετάρτη το 2ο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης Θεσσαλίας με στόχο την ενημέρωση για την επιλογή εκπαιδευτικού φορέα σπουδών μετά το Λύκειο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το 2ο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης Θεσσαλίας είναι μια σημαντική πρωτοβουλία από όλους τους διοικητικούς και παραγωγικούς φορείς της πόλης, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων, τον Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, το Επιμελητήριο Λάρισας, καθώς και την Ένωση Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Επιπρόσθετα θα παρευρίσκονται στελέχη του Labora Σύμβουλοι Εκπαίδευσης – Υπηρεσίες Επαγγελματικού Προσανατολισμού, τα οποία σε παράλληλη εκδήλωση στην αίθουσα της Ιατρικής Σχολής Κατσίγρα θα παρουσιάσουν εισήγηση με τίτλο «ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ», όπου θα αναλυθούν όλες τις αλλαγές στο Λύκειο, τα δεδομένα για την αγορά εργασίας και τα επαγγέλματα του μέλλοντος, όπως αυτά προκύπτουν με τα νέα δεδομένα της πανδημίας και χρήσιμες πληροφορίες για τα τμήματα του μηχανογραφικού και τη σωστή συμπλήρωση του, όπως επίσης και για τις προοπτικές της μεταλυκειακής εκπαίδευσης συνολικά.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ https://www.leonardo-pco.gr/

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here