Στην κορυφή της Ελλάδας ο Ελασσονίτης Μπάμπης Βαρυτιμίδης με νέο πανελλήνιο ρεκόρ! (ΦΩΤΟ)

222

Στην κορυφή της Ελλάδας στο ακόντιο με νέο πανελλήνιο ρεκόρ για τον ασταμάτητο Ελασσονίτη Μπάμπη Βαρυτιμίδη. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο για άλλη μία χρονιά στο ακόντιο και δύο ασημένια στην σφαιροβολία και την δισκοβολία.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα

Διαβάστε εδώ την συνέντευξη που είχε δώσει στο ilarissa.gr και στη Φανή Γιαννιώτη

Σε ανάρτησή του ευχαριστεί τον προπονητή του αλλά και όλους όσους στάθηκαν δίπλα του.

Δείτε τι έγραψε:

” NATIONAL RECORD ALERT🚨🚨
🚨ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΟ ΑΚΟΝΤΙΟ!!🚨
Στην κορυφή της Ελλάδας στο ακόντιο με νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Δουλέψαμε πολύ σκληρά όλη την χρονιά έδωσα και την ψυχή μου στον αγώνα και ανταμείφθηκα με το χρυσό μετάλλιο!! Επίσης είχα και ένα ασημένιο στην σφαιροβολία λιγο αργότερα! Σύνολο τρία μετάλλια στο πανελληνιο πρωτάθλημα ενα χρυσό 🥇στο ακόντιο και δυο ασημένια 🥈σε δίσκο και σφαίρα! Δεν θα μπορούσα να ήμουν πιο χαρούμενος,και σε αυτό όλο ήταν δίπλα μου απο την αρχή ο προπονητής μου Νίκος Τσόγκας και οι χορηγοί μου Kinesiotherapy.gr Αρωματικά Βότανα Ολύμπου Φιλύρα Aplha accounting logistics Danis Coffee και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γυμναστήριο Forum Fitness Hall για την παραχώρηση του χώρου για τις προπονήσεις μας! Ραντεβού του χρόνου!; 😉”

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "L9CD SOANA E t Dani S3 BOUTHBOX 1 ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ME ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ"

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here