Στη Λάρισα η υπουργός Πολιτισμού Μ. Ζορμπά

339

Εξήρε τις πολιτιστικές δομές της Λάρισας η Υπουργός Πολιτισμού η υπουργός Πολιτισμού κ. Μυρσίνη Ζορμπά στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής της στη Θεσσαλική πρωτεύουσα.

Η κ. Ζορμπά ξεναγήθηκε νωρίς το μεσημέρι στο Λαογραφικό Μουσείο, συνοδευόμενη από το δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη και ενθουσιασμένη δήλωσε ότι “Η Λάρισα διαθέτει σύγχρονες δομές πολιτισμού”.

Στη Λάρισα του Πολιτισμού καλωσόρισε την Υπουργό ο Δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, ενώ αναφέρθηκε σε μία καλή συνεργασία ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Αργότερα η υπουργός Πολιτισμού επισκέφθηκε το διαχρονικό μουσείο, ενώ το απόγευμα συμμετείχε σε συζήτηση στο δημαρχείο της Λάρισας με θέμα «Περιφερειακή Πολιτική του Σύγχρονου Πολιτισμού και Πολιτισμική Δημοκρατία» σε μία κατάμεστη αίθουσα.

Στις 8 το βράδυ θα επισκεφθεί τη Δημοτική Πινακοθήκη Κατσίγρα, ενώ αργότερα θα παρακολουθήσει την παράσταση του Θεσσαλικού Θεάτρου «Το χώμα βάφτηκε κόκκινο».

Αύριο Κυριακή η Υπουργός Πολιτισμού θα επισκεφθεί το αρχαίο θέατρο Λάρισας και το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, ενώ στις 12:30 θα εγκαινιάσει το Μουσείο Σιτηρών και Αλεύρων στον Μύλο του Πάπα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here