Στη Λάρισα σήμερα η Τίμια Κάρα του Αγίου Νικολάου του Πλανά

621

Ανακοινώθηκε από τη Μητρόπολη το πρόγραμμα των λατρευτικών εκδηλώσεων, επί τη αφίξει της τίμιας κάρας του Αγίου Νικολάου, ιερέως του Πλανά.

Αυτό έχει ως εξής: Παρασκευή 22 Μαρτίου: 19.00 μ.μ. υποδοχή της Τίμιας Κάρας του Αγίου Νικολάου του Πλανά, υπό του σεβασμιότατου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου. 19.30μ.μ. Χαιρετισμοί της Υπεραγίας Θεοτόκου, χοροστατούντος του σεβασμιότατου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου. 21.00 μ.μ ‘Ορθρος, Ακολουθία Β’ Χαιρετισμών και Ιερά Αγρυπνία.

Σάββατο 23 Μαρτίου: 7.30 π.μ Όρθρος και Θεία Λειτουργία. 17.00 μ.μ Εσπερινός και παράκληση του Αγίου Νικολάου του Πλανά.

Κυριακή 24 Μαρτίου: 7.30 π.μ Όρθρος και Θεία Λειτουργία, ιερουργούντoς του σεβασμιότατου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου. 18.00 μ.μ. Εσπερινός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και ομιλία του Αρχιμ. Σεβαστιανού Σωμαράκη, προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Κυνηγού (οδού Βουλιαγμένης).

Δευτέρα 25 Μαρτίου: 7.30 π.μ Όρθρος και Θεία Λειτουργία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και αναχώρηση της Τίμιας Κάρας του Αγίου Νικολάου ιερέως του Πλανά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here