Στη Λάρισα σήμερα η πρώτη συνάντηση τυροκομικών εταιρειών με αγοραστές του εξωτερικού

380

Υπό την αιγίδα του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλη Κόκκαλη θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 12 Ιουνίου στη Λάρισα, επιχειρηματική συνάντηση εξαγωγικών εταιρειών του κλάδου των γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων στη χώρα μας, με αγοραστές από διάφορα σημεία του πλανήτη.
Στη συνάντηση που θα γίνει στο ξενοδοχείο «Imperial», θα συμμετάσχουν συνολικά 18 τυροκομικές επιχειρήσεις από τη Θεσσαλία, την Ήπειρο και τη Μακεδονία. Οι ξένοι αγοραστές προέρχονται από Βόρεια Αμερική, Καναδά, την Ευρωπαϊκή Ένωση, από τον Αραβικό κόσμο, την Κίνα και την Κορέα.
Οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν στις 10.00 και θα ολοκληρωθούν στις 18.30 με διάλειμμα μίας ώρας. Το βράδυ της Τέταρτης θα παρατεθεί δείπνο στο Φρούριο προς τιμή των ξένων αγοραστών. Τη συνδιοργάνωση τους έχουν ο Οργανισμός «Enterprise Greece» και το Εμπορικό Επιμελητήριο της Λάρισας.
Η διοργάνωση αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας για την προώθηση του κλάδου Τροφίμων και Ποτών που ξεκίνησε ο «Enterprise Greece» με την οργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων και επιχειρηματικών αποστολών που ενίσχυσαν την προβολή των προϊόντων των ελληνικών εξαγωγικών εταιρειών και της Ελλάδας ως χώρα παραγωγής υψηλής ποιότητας προϊόντων και τα θετικά τους αποτελέσματα στις εξαγωγές, ήδη καταγράφονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here