Στη Λάρισα σήμερα η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως

389

Στη Λάρισα θα βρίσκεται σήμερα η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως, στο πλαίσιο περιοδείας της στην περιφέρεια.

Η κ. Κεραμέως θα επισκεφθεί Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της Λάρισας και θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Στις 12.15 το μεσημέρι η υπουργός θα βρίσκεται στο 25ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, όπου θα συνομιλήσει με τους γονείς των μαθητών και τους εκπαιδευτικούς, σε συνάντηση γνωριμίας που θα γίνει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου. Επίσης, η κ. Κεραμέως θα μεταβεί στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, ενώ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 4.30 μ.μ. στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας.

Αυριο Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, η υπουργός θα μεταβεί στη Καρδίτσα, όπου θα έχει επαφές με εκπροσώπους εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης, με φοιτητές και καθηγητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς και με άλλους φορείς της περιοχής, ενώ θα συναντήσει τον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του διημέρου, η κ. Κεραμέως θα συναντηθεί με τοπικούς βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε. Καρδίτσας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here