Στη Λάρισα σήμερα η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

108

Σήμερα Τρίτη 28 Ιουνίου και ώρα 8 μ.μ. στην Κοίτη του Πηνειού κάτω από την Κεντρική γέφυρα, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, υποδοχής των νέων μελών.

Στην εκδήλωση συμμετέχει και η νεολαία του κόμματος.
Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, Βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών, Τομεάρχης εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων του κόμματος.

Χαιρετισμό θα απευθύνει στα νέα και παλιά μέλη που θα παρευρεθούν ο συντονιστής της ΝΕ και μέλος της ΚΕ Ζωγράφος Βασίλης.

Το πρόγραμμα της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπουλου στη Λάρισα 
Στις 18.00 στο ξενοδοχείο Μετροπολ συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ. Θέματα πολιτική επικαιρότητα, ακρίβεια, ανεργία και η πρόταση διεξόδου από την κρίση του ΣΎΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΣΥΜΜΑΧΊΑ.
Στις 19.00 επίσκεψη στο Δημαρχείο του Δήμου Λαρισαίων και συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη.
Στις 20.00 θα βρίσκεται στο χώρο της εκδήλωσης, στην κοίτη του Πηνειού , κάτω από την Κεντρική γέφυρα .Θα συναντηθεί και θα μιλήσει με τα παλιά και τα νέα μέλη.
Στην εκδήλωση συμμετέχει και η νεολαία του ΣΎΡΙΖΑ.
Μετά τον χαιρετισμό του Συντονιστή της ΝΕ ΣΎΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ και μέλος της ΚΕ Ζωγράφο Βασίλη, και την κεντρική ομιλία της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπουλου, θα ακολουθήσει συναυλία από γνωστούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες της Λάρισας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here