Στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Πινακοθήκης Γόννων ο Γιώργος Μανώλης

238

Στους Γόννους χθες Κυριακή στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης “Ζήση και Κριστιάνας Παπαδημητρίου», ο Σύλλογος Φίλων της Πινακοθήκης, το Φωνητικό σύνολο Γόννων και η παιδική Χορωδία της Μουσικής σχολής του δήμου Τεμπών παρουσίασαν μια όμορφη και ζεστή Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, με τίτλο : “Πες μου για τα Χριστούγεννα”.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή ενός βίντεο με χριστουγεννιάτικες καλλιτεχνικές κατασκευές με άμμο σε γυαλί, και συνεχίστηκε με ανάγνωση χριστουγεννιάτικων διηγημάτων και ποιημάτων,ενώ ενδιάμεσα ακούγονταν χριστουγεννιάτικα τραγούδια από το Φωνητικό σύνολο Γόννων και την παιδική Χορωδία της Μουσικής σχολής του δήμου Τεμπών. Στο τέλος της εκδήλωσης σύντομο χαιρετισμό και ευχές απηύθυνε στους παρευρισκόμενους ο δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης.
Στην εκδήλωση εκτός του Δημάρχου παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Γόννων. Θανάσης Καραναστάσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Κολλάτος, Γιάννης Κοντογιάννης, Μαρία Κωστή και Βασίλης Σίμος, εκπρόσωποι μαζικών φορέων και πλήθος δημοτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here