Στάση εργασίας στην τράπεζα Πειραιώς στο νομό Λάρισας στις 21 Μαρτίου

69

Ηχηρό μήνυμα ενάντια στην απαξίωση της εργασίας των τραπεζοϋπαλλήλων

Απαιτούμε την άμεση τοποθέτηση των συναδέλφων της τράπεζας Πειραιώς που βρίσκονται σε υποχρεωτική άδεια πλησίον του τόπου κατοικίας τους.
Ο Κώτσιος Αθανάσιος, Γενικός Σύμβουλος της ΟΤΟΕ και Επικεφαλής του Νομαρχιακού Παραρτήματος της ΟΤΟΕ στον νομό Λάρισας με δελτίο τύπου προς την εφημερίδα “ILARISSA” ενημερώνει τους τραπεζοϋπαλλήλους της τράπεζας Πειραιώς στον νομό Λάρισας για την στάση εργασίας την Τρίτη 21 Μαρτίου.

Την Τρίτη 21 Μαρτίου καλούμε όλους τους συναδέλφους της τράπεζας Πειραιώς του νομού Λάρισας να συμμετάσχουν στην 4ωρη στάση εργασίας (7:45 – 11:45) και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στις 10.30π.μ. έξω από το Α’ κατάστημα (2609) με αφορμή τη συζήτηση της εργατικής διαφοράς στην Επιθεώρηση Εργασίας με αίτημα την άμεση τοποθέτηση των συναδέλφων που βρίσκονται σε αναγκαστική άδεια, σε θέσεις εργασίας εντός του νομού.
Η προκλητική όσο και παράνομη διαδικασία απαξίωσης των συναδέλφων μας την ώρα που το πελατειακό κοινό δυσκολεύεται να εξυπηρετηθεί λόγω την έλλειψης προσωπικού, υπαγορεύεται από την στρατηγική της Διοίκησης να ασκήσει ψυχολογικό εκβιασμό σε έμπειρους και καταξιωμένους συναδέλφους, προκειμένου να δεχτούν την «εθελούσια» και αφετέρου να δημιουργήσει κι ένα κλίμα εργασιακής ανασφάλειας σε ολόκληρο τον Οργανισμό.
Κι όλα αυτά ενώ την ίδια στιγμή, η Διοίκηση επαίρεται για το ρεκόρ κερδοφορίας, το οποίο επιτεύχθηκε χάρη στη συμβολή όλων των συναδέλφων.
Με ενότητα και αποφασιστικότητα διεκδικούμε συλλογικά:

Την άμεση τοποθέτηση των συναδέλφων που βρίσκονται σε αναγκαστική άδεια, στα καταστήματα και τις υπηρεσίες του Νομού.

Την ακύρωση όλων των σχεδιασμών περαιτέρω συρρίκνωσης του δικτύου καταστημάτων και κάλυψη όλων των λειτουργικών αναγκών που έχουν προκύψει από τα προγράμματα εθελούσιας εξόδου.

Αποτελεσματική διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και δημιουργία κλίματος εργασιακής ασφάλειας, μακριά από τα εκβιαστικά διλήμματα, την απαξίωση της πολύχρονης προσφοράς μας στον Οργανισμό.

Τραπεζικό σύστημα με αναπτυξιακό προσανατολισμό και κοινωνική διάσταση, στήριγμα της ανάπτυξης, των τοπικών κοινωνιών και της χώρας.

Η συμμετοχή όλων στη στάση εργασίας είναι η απάντησή μας σε όσους επιχειρούν να δημιουργήσουν τετελεσμένα για εμάς, χωρίς εμάς.
Ο αγώνας για διασφάλιση των θέσεων εργασίας συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα !

Τα Δ.Σ των Συλλόγων Σ.Ε.Τ.Α.Π – Σ.Ε.Υ.Τ.ΠΕ– Ε.Σ.Ε.Τ.Π – Σ.Υ.Γ.Τ.Ε – Σ.Υ.Τ.Π (πρ. ΕΤΒΑ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here