Στα λευκά Κίσσαβος και Όλυμπος – Θυελλώδεις άνεμοι στα παράλια ΦΩΤΟ

449

Στα Λευκά έχουν ντυθεί τα ορεινά της Θεσσαλίας από την χιονόπτωση που ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες. Μεταξύ των περιοχών και τα χωριά του Κισσάβου και ιδιαίτερα η Σπηλιά όπου το χιόνι συνεχίζει να πέφτει και αυτή την ώρα και μέχρι στιγμής κυμαίνεται από έως 10 εκ. και πάνω από το χωριό και προς το καταφύγιο του Ορειβατικού Συλλόγου Λάρισας φθάνει το μισό μέτρο.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας ο επιχειρηματίας και μόνιμος κάτοικος της Σπηλιάς κ. Νίκος Σελήνης μας είπε ότι «χιονίζει από τα ξημερώματα και αυτή την ώρα όλα καλυφθεί από χιόνι. Πάνω από το χωριό και προς το καταφύγιο το χιόνι είναι πολύ περισσότερο και φθάνει το μισό μέτρο.

Για την ώρα χιονίζει και όσοι επιχειρήσουν να έρθουν προς τη Σπηλιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους και αντιολισθητικές αλυσίδες. Το τοπίο είναι φανταστικό και για τα υπόλοιπα θα φροντίσουμε εμείς».

Χιόνι πέφτει και προς τα χωριά του Ολύμπου και πάνω από 1000 μέτρα υψόμετρα αλλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα μέχρι στιγμής.

Την ίδια ώρα στα πεδινά και στα παράλια του νομού Λάρισας επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες και πνέουν ισχυροί έως θυελλώδεις άνεμοι.

Πηγή: ert.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here