Στα Φάρσαλα ο Πανελλήνιος Σχολικός Αγώνας ποδηλασίας αντοχής

203

Στην περιοχή του δήμου Φαρσάλων θα λάβει χώρα αύριο Τετάρτη, 4 Μαΐου, ο Πανελλήνιος Σχολικός Αγώνας ποδηλασίας αντοχής, που διοργανώνεται από το Υπουργείο Παιδείας, την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλάτου και τον δήμο Φαρσάλων.
Ο αγώνας θα εκτυλιχθεί στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Πολυδάμαντα και θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί με αφετηρία το Σιτόχωρο.
Η διαδρομή θα έχει ως εξής: Σιτόχωρο, Δασόλοφος, Κάτω Βασιλικά, Πολυδάμειο, Ρήγαιο, Αγία Τριάδα, Άνω Σκοτούσσα, Σκοτούσσα, Θετίδιο και τερματισμός στον Δασόλοφο.
Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου τόνισε πως «καλωσορίζουμε αύριο στην περιοχή μας μία σημαντική διοργάνωση για την ποδηλασία, τον Πανελλήνιο Σχολικό Αγώνα. Είναι πολύ σημαντικό τέτοιου είδους δράσεις να γίνονται μέσα στους κόλπους της εκπαίδευσης, δίνοντας απτά κίνητρα στους νέους για να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Ως δήμος Φαρσάλων ανταποκριθήκαμε άμεσα στο κάλεσμα του υπουργείου και της Ομοσπονδίας και συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here