Στ. Τσιάκαλος: Αυτονόητη η στήριξη στον Απόστολο Καλογιάννη

448

Με μια θερμή ανάρτηση στο Facebook o Στέλιος Τσάκαλος, γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στο νομό Λάρισας καλεί όλους τους προοδευτικούς πολίτες να στηρίξουν τον Απόστολο Καλογιάννη ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών.

Παίρνοντας εμμέσως θέση στον σάλο που έχει προκληθεί στις τάξεις στελεχών και μελών του ΚΙΝΑΛ, με την παρουσία του Εκτορα Νασιώκα στην συγκέντρωση της Ρένας Καραλαριώτου, ο Στ. Τσιάκαλος χαρακτηρίζει ως «αυτονόητη τη στήριξη του Απόστολου Καλογιάννη απ όλους του προοδευτικούς πολίτες.

Δείτε τι γράφει αναλυτικά:

«Η στήριξη στο πρόσωπο του Απ. Καλογιάννη είναι αυτονόητη για όλους τους προοδευτικούς πολίτες της Λάρισας.

Το ήθος, η αξιοπρέπεια, η σκληρή δουλειά και η αποτελεσματικότητα που επέδειξε κατα τη διάρκεια της θητείας του αποτελούν εχέγγυα και παρακαταθήκη για την επόμενη μέρα στη πόλη μας.

Αγωνιζόμαστε για μια ακηδεμόνευτη τοπική αυτοδιοίκηση με ενωτικό και προοδευτικό χαρακτήρα , για μια Δημοτική Αρχή που θα υπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών και όχι αυτές των κομματικών μηχανισμών που στο όνομα μιας δήθεν πολιτικής αλλαγής βλέπουν το Δήμο ως τρόπαιο της κομματικής τους επικράτησης.

Τους ενημερώνουμε ότι οι Δήμαρχοι δεν είναι κομματικοί εκπρόσωποι της εκάστοτε Κυβέρνησης, ούτε διορίζονται από την Κεντρική Πολιτική Ηγεσία.
” Οι Λαρισαίοι την Κυριακή ψηφίζουμε για Δήμαρχο και όχι για κομματικό επιτετραμμένο ”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here