Σπουδαία διάκριση για άλλη μία φορά για τον Λαρισαίο Αλέξη Μπατρακούλη

888
Σπουδαία διάκριση για άλλη μία φορά για τον Λαρισαίο Αλέξη Μπατρακούλη.
O Υποψήφιος Διδάκτορας του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας μετά την επιλογή του ως ο κορυφαίος Προσωπικός Γυμναστής της χρονιάς το 2018 και ως ο πιο καινοτόμος εκπαιδευτής επαγγελματιών της άσκησης το 2019 από τον διεθνή οργανισμό IDEA, φέτος βραβεύτηκε από την Αμερικανική Εταιρεία Μυϊκής Ενδυνάμωσης και Φυσικής Κατάστασης (NSCA) ως τον Προσωπικό Γυμναστή της χρονιάς.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η NSCA είναι ο κορυφαίος οργανισμός παγκοσμίως στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ο οποίος αποτελείται από 60.000 μέλη και πιστοποιημένους επαγγελματίες από 50 χώρες που είναι υψηλού κύρους ακαδημαϊκοί, ερευνητές, προπονητές φυσικής κατάστασης και προσωπικοί γυμναστές, έχοντας ως αποστολή τη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της επιστημονικής έρευνας και της πρακτικής εφαρμογής και ως όραμα την αναβάθμιση του επαγγέλματος για τους αθλητικούς επιστήμονες.
Ο Λαρισαίος γυμναστής έγραψε στο Facebook:

“Τα βραβεία δεν είναι απόδειξη ότι είμαστε σπουδαίοι. Η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός των ασκούμενων, των συναδέλφων και των μεντόρων είναι απόδειξη ότι κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Ωστόσο, νιώθω βαθύτατη τιμή και ταπεινοφροσύνη που επιλέχθηκα ως ο Προσωπικός Γυμναστής της χρονιάς από την Αμερικανική Εταιρεία Μυϊκής Ενδυνάμωσης και Φυσικής Κατάστασης (NSCA) και υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι στην πρώτη γραμμή για να αναβαθμίσω το επάγγελμα τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Ευχαριστώ NSCA για αυτό το περίβλεπτο βραβείο του κλάδου!

Eυχαριστήριο μήνυμα: https://www.youtube.com/watch?v=zb0AGz3Zz-s&t=1s”

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, κείμενο

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here