Σκίαστρα και θερμαντικά σώματα στο Τμήμα Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του ΓΝΛ

195

Στο Τμήμα Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, πραγματοποιήθηκε η τοποθέτηση δυο σκίαστρων εξωτερικού χώρου, τύπου παγόδα, τα οποία εγκαταστάθηκαν από εξειδικευμένη Εταιρία και δυο θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρου, από τον Σύλλογο ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής και εστίασης Ν. Λάρισας «ΣΙΚΑΕΛ».
Στα πλαίσια της διαχείρισης του οξύτατου προβλήματος της πανδημίας και της αύξησης των κρουσμάτων στον Νομό μας και στην πόλη μας, το Τμήμα Νοσοκομειακών Λοιμώξεων έπαιξε και παίζει καθοριστικό ρόλο στην εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου.
Στον χώρο αυτό, καθημερινά 8 έως 10 γίνονται Rapid Test στους ογκολογικούς ασθενείς που προσέρχονται στο Νοσοκομείο για χημειοθεραπείες, σε άλλους ανοσοκατασταλμένους ασθενείς, καθώς και σε εργαζόμενους του Νοσοκομείου.
Παράλληλα γίνονται και οι αιμοληψίες, στην προσπάθεια που καταβάλλεται να μην συνωστίζονται οι ογκολογικοί ασθενείς με τους υπόλοιπους που προσέρχονται για αιμοληψίες.
Με γνώμονα λοιπόν την προστασία των ασθενών, των προσερχόμενων στο Νοσοκομείο καθώς και του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού, πραγματοποιήθηκε η ανωτέρω χορηγία, έτσι ώστε να συνεχίζεται απρόσκοπτα η διαδικασία των δειγματοληψιών και οι συμπολίτες μας να προστατεύονται από τις καιρικές συνθήκες κατά την διάρκεια της εξέτασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here