Σήμερα τα εγκαίνια καταστήματος της iStorm στη Λάρισα

116

Το 14ο κατάστημα της iStorm ανοίγει σήμερα στο κέντρο της Λάρισας, στην οδό Ρούσβελτ 6, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να γνωρίσουν το οικοσύστημα της Apple. Ο στόχος της για το κατάστημα είναι “να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των προϊόντων της Apple τόσο στην πόλη της Λάρισας, όσο και σε ολόκληρη τη Θεσσαλία”.

Το νέο κατάστημα τηρεί τις διεθνείς προδιαγραφές που έχει θέσει η Apple για τα καταστήματα διάθεσής των προϊόντων της, όπως του νέου iPhone 14, του Apple Watch Series 8 και του Apple Watch Ultra, ενώ παράλληλα θα αποτελέσει το μοναδικό Επίσημο Επισκευαστικό Κέντρο της Apple (Apple Authorized Service Provider) στη Θεσσαλία. Ως εκ τούτου, το νέο κατάστημα στη Λάρισα θα προσφέρει τεχνική υποστήριξη, αλλά και service όλων των προϊόντων της Apple από άρτια καταρτισμένους και πιστοποιημένους από την Apple τεχνικούς.

Όσοι επισκεφθούν το κατάστημα σήμερα Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 17:00 έως και τις 18 Δεκεμβρίου θα μπορούν να επωφεληθούν από μοναδικές προσφορές σε προιόντα της Apple, ενώ θα λάβουν δωροεπιταγές των 50€ για αγορές άνω των 200€.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here