Σήμερα η νεκροψία του 55χρονου Λαρισαίου – 7 τροχαία σε 4 μήνες στο ίδιο σημείο

118
A bus from Greece transporting greek tourists is towed away after it crashed into a height limiter at the entrance into "Pasajul Unirii" underground passage in Bucharest, Romania on December 23, 2022 where according to local authorities 22 people was injured and one died following the accident. (Photo by Liviu Florin ALBEI / various sources / AFP) / Romania OUT

Μέχρι το μεσημέρι σήμερα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η νεκροψία – νεκροτομή στο σώμα του άτυχου Λαρισαίου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στην Ρουμανία.

Δύο ακόμα είναι σοβαρά τραυματίες, ωστόσο η κατάσταση της μιας γυναίκας είναι κάπως καλύτερα, και αποσωληνώθηκε.

Ήδη πάντως έχουν γυρίσει στην Ελλάδα οι περισσότεροι από τους Έλληνες που συμμετείχαν στην εκδρομή στο Βουκουρέστι.

Έχουν γίνει άλλα 7 τροχαία σε 4 μήνες στο ίδιο σημείο
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το OPEN, στο σημείο που έγινε το μοιραίο τροχαίο, έχουν γίνει συνολικά 7 παρόμοια τροχαία το τελευταίο 4μηνο.

Κάτι που ίσως ενισχύει την άποψη που έχουν εκφράσει εμπειρογνώμονες, πως ίσως δηλαδή υπήρχε κακοτεχνία στη συγκεκριμένη κατασκευή.

Επίσης υπάρχουν αναφορές πως ο οδηγός δεν είχε βάλει στο gps ρύθμιση για λεωφορείο αλλά πήγαινε με τις απλές οδηγίες για αυτοκίνητο, γι αυτό και τον οδήγησε σε τούνελ με σήμανση περιορισμό στο ύψος των οχημάτων.

Ο ίδιος ο οδηγός αναφέρει πως όλα έγιναν σε 1 δευτερόλεπτο, και μάλιστα πίστεψε πως κανείς από εκεί δε θα έβγαινε ζωντανός.

Μιλώντας πάντως στο OPEN ο δικηγόρος του οδηγού διαψεύδει πως οδηγούσε για 18 ώρες σερί.

Υπενθυμίζεται πως η δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του κάνει λόγια για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σωματικές βλάβες σε 25 άτομα.

Την ίδια ώρα, 13 επιβάτες εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε τρία ρουμανικά νοσοκομεία., ενώ συνολικά 20 άτομα έφτασαν αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο από την Ρουμανία στην Ελλάδα.

Ο άτυχος 55χρονος θα επιστρέψει στην γενέτηρά του την Λάρισα στα τέλη της ερχόμενης βδομάδας, καθώς τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του.

Πηγές: ertnews.grseleo.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here