Σημαντική προσφορά τροφίμων από το Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Νομού Λάρισας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

211

Σημαντική ποσότητα τροφίμων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων προσέφεραν ο Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Νομού Λάρισας.
Τα τρόφιμα παρέδωσαν στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κος Μπίκας Δημήτριος, ο αντιπρόεδρος κος Νάχαμος Ευθύμιος και το μέλος κος Μπουροζίκας Βασίλειος. Παράλληλα τόνισαν τη μεγάλη αναγνώριση και το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου επισημαίνοντας ότι είναι πολύ σημαντικό να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη πολύ περισσότερο αυτές τις ημέρες που πλησιάζουν και οι γιορτές των Χριστουγέννων ενισχύοντας το πνεύμα της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας.
Τα τρόφιμα παρέλαβαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων κος Βούλγαρης Σωτήρης και ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κος Γαντζούδης Θεόδωρος όπου τους ευχαρίστησαν για την προσφορά τους ενώ παράλληλα ενημέρωσαν για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here