Σημαντική διάκριση για το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ

300

ToIEK«ΔΗΜΗΤΡΑ»στο πλαίσιο της δράσης της Γαλλικής Πρεσβείας για την προώθηση της Γαλλικής γαστρονομίας Goût de France – GoodFrance»,Mazichef χαρακτηρίστηκεως «EcoledeGastronomie»και προσκλήθηκε στη δεξίωση που δόθηκε από την Πρεσβεία τηνΔευτέρα 18/03/2019.Αντιπροσωπεία του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» αποτελούμενη από τον Υπεύθυνο Σπουδών κ. Λευτέρη Μόσχη και τους εκπαιδευτές του ΙΕΚ chefΝίκο Γκονέλα, Κώστα Βράκα και Χάρη Παπαλίτσα, παραβρέθηκε στη δεξίωση για το Goût de France, ψήφισε για το καλύτερο Ελληνικό εκλέρ,ενώ είχε εκτεταμένη συνομιλία τόσο με το Γάλλο Πρέσβη και τον chef της Γαλλικής ΠρεσβείαςJean-MarieHoffmannόσο και με τον διάσημο Γάλλο chefArnaudBignon, τον chefpâtissierΔημήτρη Χρονόπουλο(κριτή στο BakeOffGreece)αλλά και την γνωστή Ελληνίδα chefdecuisineΝτίνα Νικολάου οι οποίοι δεσμεύτηκαν ότι την Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 18:00που θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ» (EcoledeTourisme / Gastronomie) του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» στη Λάρισα, θα παρευρεθούνως εκπρόσωποι των γαστρονομικών δράσεων της Γαλλικής Πρεσβείας.
Η «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ» (EcoledeTourisme / Gastronomie) του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» παρέχειυψηλού επιπέδου σπουδές από καταξιωμένους εκπαιδευτές σε πραγματικές συνθήκες εργασίας καθώς διαθέτει υπερσύγχρονα εργαστήρια εστίασης (Μαγειρικής / Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής) και ένα πλήρως «προσομοιωμένο» περιβάλλον ξενοδοχείου (με εργαστήρια υποδοχής / reception, και οροφοκομίας). Τα παραπάνω εξασφαλίζουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους αποφοίτους της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ του IEK«ΔΗΜΗΤΡΑ» και τους βοηθούν να εξασφαλίσουν τις καλύτερες θέσεις εργασίες σε μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους και κορυφαίες επισιτιστικές επιχειρήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here