Σφοδρή επίθεση στον Παύλο Πολάκη από την Ηρώ Διώτη

343

Σφοδρή επίθεση στον Παύλο Πολάκη εξαπολύει με μήνυμά της στο facebook μια πρώην συντρόφισσά του και μαζί στα βουλευτικά έδρανα. Ο λόγος για την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ηρώ Διώτη η οποία με ανάρτησή της κάνει φύλλο και φτερό τον αναπληρωτή υπουργό κυρίως για το κάπνισμα και την μαγκιά του.

Γράφει συγκεκριμένα η κ. Διώτη:

«Το ζήτημα με τον Πολάκη δεν είναι αν πήρε καταναλωτικό δάνειο. Υπουργός είναι, μεγάλο μισθό παίρνει, εγγύηση έβαλε το σπίτι του, πού θα δώσει λεφτά η τράπεζα- στην Μαρία που παίρνει 500 ευρώ και ζει στο νοίκι;
Το ζήτημα με τον Πολάκη είναι η μαγκιά του απέναντι στον Επίτροπο Υγείας «θα κόψω το τσιγάρο όποτε γουστάρω», στη ματσίλα «είμαι άντρας και φοράω παντελόνια», η επίκληση της «λεβεντιάς», ως χαρακτηριστικό καθαρότητας, από κανάλι σε κανάλι και από ομιλία σε ομιλία.
Το ζήτημα με τον Πολάκη είναι η στάση του που συνοψίζεται στη φράση «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;».
Την στάση αυτή την αναπαράγουν νταήδες στα σχολεία, αφεντικά στους εργαζόμενους, σύζυγοι στις γυναίκες τους που κακοποιούν, αστυνομικοί σε μετανάστες.

Καμιά φορά ας κοιταζόμαστε και στον καθρέφτη. Μπορεί η αντανάκλαση να μας τρομάξει».

Ποια είναι
Γεννήθηκε το 1979 στον Χολαργό και μεγάλωσε στη Λάρισα. Έχει σπουδάσει στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και είναι οικονομολόγος.

Είναι ενεργό μέλος της Αριστεράς από το 1997 συμμετέχοντας σε αντιρατσιστικές κινήσεις και στα κινήματα πόλης. Εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής το 2009, στα 30 της χρόνια, στην εκλογική περιφέρεια της Λάρισας. Επανεξελέγη στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012 και του Ιανουαρίου του 2015. Παράλληλα, ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη διάρκεια της βουλευτικής της θητείας ασχολήθηκε με τα ανθρώπινα δικαιώματα και ήταν πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος στην πρώτη θητεία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 ήταν υποψήφια περιφερειάρχης Θεσσαλίας υποστηριζόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ με τον συνδυασμό Δρόμος της Ανατροπής για τη Θεσσαλία. Συγκέντρωσε 58.756 ψήφους και ποσοστό 13,31% στον Α’ γύρο λαμβάνοντας την τρίτη θέση και δεν κατάφερε να περάσει στον Β’ γύρο.

Τον Αύγουστο του 2015 δεν ψήφισε το τρίτο μνημόνιο και στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 δεν κατέβηκε με κανένα κόμμα. Τον Οκτώβριο του 2015 παραιτήθηκε από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: in.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here