«Σεξισμός και βία σήμερα»

341

• Συνεχίζεται ο κύκλος συζητήσεων με θέμα «η γυναίκα στο επίκεντρο» της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Λαρισαίων και του Πανεπιστημίου Πολιτών

Με επιτυχία συνεχίζεται ο νέος κύκλος διαδικτυακών συναντήσεων με θέμα «Η γυναίκα στο επίκεντρο, μια διαχρονική περιπέτεια» που διοργανώνουν η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Λαρισαίων και το Πανεπιστήμιο των Πολιτών στο πλαίσιο δράσεων του Larissa Learning City και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.
Η επόμενη 2η διαδικτυακή συνάντηση με θέμα «Σεξισμός & Βία σήμερα» θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 31 Μαρτίου, στις 7 μ.μ. και θα μεταδοθεί κι αυτή από το κανάλι του Δήμου Λαρισαίων στο Youtube.
Ομιλήτριες θα είναι η ψυχολόγος Γεωργία Ματζίρη, ψυχολόγος από το Ξενώνα Γυναικών Θυμάτων βίας και πολλαπλών διακρίσεων του Δήμου Λαρισαίων, η Ειρήνη Κουφάκη, ψυχολόγος PhD και επιστημονική υπεύθυνος του Κέντρο Πρόληψης ΠΕ Λάρισας του ΟΚΑΝΑ, η Νίκη Τσούγκου Msc ψυχολόγος, από τη Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Λαρισαίων, η Μαρκέλλα Καράμπελα, ιστορικός, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας.
Χαιρετισμό θα απευθύνει η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Λαρισαίων Ρ. Απρίλη.
Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Καρυδάκη.
Σημειώνεται ότι όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να συμμετάσχουν στην συζήτηση και να απευθύνουν ερωτήσεις μέσω της πλατφόρμας zoom.
Link τηλεδιάσκεψης
https://zoom.us/j/97154101633?pwd=TVJhYW9MeFV3OForWWFJdCtzdGZUZz09

Meeting ID: 971 5410 1633
Passcode: 234510
Το link της μετάδοσης στο Youtube του Δήμου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here