Σεμινάρια αργυροχρυσοχοΐας διοργανώνει το Εργαστήρι Κατασκευής Κοσμήματος στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κιλελέρ στη Νίκαια

149

Το εργαστήρι κατασκευής κοσμήματος στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Κιλελέρ διοργανώνει από το 2008 Σεμινάρια Αργυροχρυσοχοΐαςγια ερασιτέχνες χειροτέχνες που θέλουν να εκφραστούνε δημιουργικά χρησιμοποιώντας ως πρώτες ύλες το μέταλλο και τις ημιπολύτιμες πέτρες. Στον εξοπλισμένο χώρο του εργαστηρίου οι μαθητές έχουν την δυνατότητα να διδαχτούν και να εφαρμόσουν στην πράξη όλες τις τεχνικές της σαγματοποιίας καθώς επίσης και τη δυνατότητα να γνωρίσουν βασικούς τρόπους σχεδιασμού κοσμήματος όπως και τους τρόπους οργάνωσης ενός μικρού αλλά πλήρους εργαστηρίου στο σπίτι, στο οποίο θα είναι εφικτή η κατασκευή έργων με κέντρο τις δικές τους ιδέες. Τα μαθήματα κοσμήματος απευθύνονται τόσο σε αρχαρίους όσο και σε προχωρημένους χειροτέχνες.
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται τις ημέρες Τρίτη ή Πέμπτη απόγευμα, και το μάθημα θα είναι δίωρο.
Η πρώτη συνάντηση θα είναι την Τρίτη 6/10/2020 και ώρα 5:00 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο στη Νίκαια Λάρισας. Για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση καλέστε τα τηλέφωνα: 6976813953 και 6984261557.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here