Σε νέα γραφεία κεντρικές υπηρεσίες του Δήμου Ελασσόνας

279

Στην υπογραφή της σύμβασης μίσθωσης του επιβλητικού κτιρίου της πρώην ΔΟΥ Ελασσόνας προχώρησε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας με τους ιδιοκτήτες του ακινήτου κ.κ. Ζήση και Ανέστη Ευαγγελίδη, τους οποίους ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον να εκμισθώσουν το κτήριο στο Δήμο Ελασσόνας με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους και με σκοπό την αξιοποίησή του για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.
Στο κτίριο των αφών Ευαγγελίδη θα μεταστεγαστούν υπηρεσίες του Δήμου Ελασσόνας, όπως το ΚΕΠ Ελασσόνας, το Κέντρο Κοινότητας και οι τεχνικές υπηρεσίες, όπως περιγράφονταν στη ανοιχτή διακήρυξη της δημοπρασίας που ανέδειξε μειοδότες τους ιδιοκτήτες του κτηρίου της 6ης Οκτωβρίου 165.
Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμος Ελασσόνας αποφάσισε τον περασμένο Ιούλιο να μισθώσει κατάλληλο χώρο γραφείων στην Ελασσόνα για τη στέγαση υπηρεσιών του και των νομικών του προσώπων.
Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο κ. Γάτσας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με τη σημερινή σύμβαση μίσθωσης ανοίγουμε μία νέα σελίδα στην εξυπηρέτηση των πολιτών του Δήμου μας. Από τον ερχόμενο Ιούνη θα προσφέρουμε βελτιωμένες υπηρεσίες στους συνδημότες μας σε νέους αναβαθμισμένους χώρους. Το κτήριο των αφών Ευαγγελίδη έχει το πλεονέκτημα να βρίσκεται μόλις 500 μέτρα από το κέντρο της πόλης και μόλις 200 μέτρα από τον κεντρικό σταθμό λεωφορείων της Ελασσόνας. Η μεταφορά υπηρεσιών σε ένα μεγάλο, λειτουργικό και προσβάσιμο κτήριο θα αποσυμφορήσει το κέντρο της πόλης από παρκαρισμένα αυτοκίνητα και θα προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μιας στάσης στους πολίτες προς αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων και περιττών εξόδων».
Η μεταστέγαση των υπηρεσιών θα ολοκληρωθεί εντός των επόμενων δύο μηνών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here