Σε μια κίνηση με συμβολικό αλλά και ουσιαστικό περιεχόμενο προχώρησε ο Δήμος Τυρνάβου

246

Ο Δήμος Τυρνάβου και η Κ.Ε.ΔΗ.Τ. προχώρησαν στον καθαρισμό του κτιρίου της «ΤΟΥΜΠΑΣ» στον Τύρναβο και των δύο κτιρίων εντός του άλσους Αγίου Γεωργίου στον Αμπελώνα καθώς και του περιβάλλοντα χώρου τους.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Τυρνάβου σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΤ, έπειτα από μια πρωτοβουλία των αρμόδιων Αντιδημάρχων κου Χρυσοβέργη Κωνσταντίνου και του κου Γιαννόπουλου Ανδρέα (ο οποίος είναι και Πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ) πραγματοποίησε από την Τρίτη 15 Μαρτίου, τις απαραίτητες εργασίες και ολοκλήρωσε τον καθαρισμό των εγκαταλελειμμένων κτιρίων στην οικιστική ζώνη της πόλης του Τυρνάβου και του Αμπελώνα.
Γνωρίζοντας την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί από τον όγκο των σκουπιδιών και των μπαζών στα κτίρια αλλά και την ευρύτερη περιοχή, καθιστώντας το σημείο άκρως επικίνδυνο για τους δημότες, οι δύο υπηρεσίες του Δήμου υπερβαίνοντας τις ελάχιστες δυνατότητες που διαθέτουν, καθότι ο εξοπλισμός και το προσωπικό δεν επαρκούν για τον όγκο της δουλειάς, κατάφεραν να πετύχουν ουσιαστικά αποτελέσματα και να παραδώσουν την περιοχή καθαρή και ακίνδυνη στους κατοίκους, αλλά και στους λιλιπούτειους δημότες μας.
«Η προσπάθεια για την καταπολέμηση κάθε μορφής βανδαλισμού ξεκινά από εμάς. Η ευαισθητοποίηση όλων και, κυρίως, η συνεργασία, ιδιαίτερα στο κομμάτι της συντήρησης, είναι επίσης απαραίτητη»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here