Σχολικά είδη προσέφερε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

202

Σχολικά είδη προσέφερε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων με απώτερο σκοπό τη στήριξη των ευπαθών ομάδων .

Τα σχολικά είδη παρέδωσαν η πρόεδρος του Συλλόγου κα Γεροβασίλη Αγγελική και η αντιπρόεδρος κα Ζαχαρέλη Βάσια οι οποίες τόνισαν ότι είναι πολύ σημαντικό να στηρίζουμε με κάθε τρόπο τις οικογένειες με μικρά παιδιά έτσι ώστε κανένας μαθητής-μαθήτρια να μη μείνει χωρίς τον απαραίτητο σχολικό εξοπλισμό κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
Ενώ τα παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου όπου τις ευχαρίστησαν για την προσφορά τους και ενημέρωσαν για τη λειτουργία της Δομής.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here