Σχολικά είδη μοίρασε το Κοινωνικό Παντοπωλείο

405

Σχολικά είδη μοίρασε το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων στα παιδιά των δικαιούχων της Δομής με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Μοιράστηκαν σχολικές τσάντες, τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, στυλό, μολύβια, μαρκαδόροι και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανεί χρήσιμο στο μαθητή.
Η διανομή έγινε την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου με ευθύνη του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου σε θέματα πρόνοιας κου Μιχάλη Αναστασίου, της Διευθύντριας Πρόνοιας κας Ευθυμίας Ζιώγα, και στελεχών του Κοινωνικού Παντοπωλείου, παρουσία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής κου Δημήτρη Δεληγιάννη ο οποίος και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στους μικρούς μας φίλους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολίτες, φορείς και επιχειρήσεις για την συνεισφορά τους στην προσπάθεια αυτή, επισημαίνοντας για άλλη μια φορά την αναγκαιότητα στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.
Σχολικά είδη θα μοιράζονται και σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410-255876, Μανωλάκη 9-11, ή στο Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ:2410-680243.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here