Σχέδιο απόφασης – Ψηφίσματος της Δημοτικής παράταξης “Λάρισα μπροστά”

172

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας αναγνωρίζει το έργο και την προσφορά των αστυνομικών υπαλλήλων κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού και όχι μόνο. Από τις αρχές της ελληνοτουρκικής κρίσης στα σύνορα μας στον Έβρο, εκεί οπού βρέθηκαν και Λαρισαίοι αστυνομικοί, μέχρι σήμερα, που η πόλη της Λάρισας έχει δοκιμαστεί σκληρά από το κύμα της φονικής πανδημίας, οι αστυνομικοί υπάλληλοι έχουν επιτελέσει άψογα το καθήκον και την αποστολή τους, προσφέροντας σε όλους μας ασφάλεια και προστασία.
Το ελάχιστο που οφείλουμε ως Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Λαρισαίων είναι να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες προς τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι με αυταπάρνηση και υψηλό αίσθημα πατριωτικού καθήκον βρέθηκαν αγόγγυστα στην πρώτη γραμμή της μάχης.
Οφείλουμε ως Σώμα να εκφράσουμε δημόσια τη στήριξη μας στον αγώνα τους και να δηλώσουμε ξεκάθαρα πως θα αγωνιστούμε και εμείς για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους.
Οι δύσκολοι καιροί που περνάει η κοινωνία μας πρέπει να μας βρίσκουν ενωμένους και αλληλέγγυους, ταγμένους στο πλευρό των πολιτών, χωρίς διακρίσεις και μίση, έτοιμους για να βοηθήσουμε όσους αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here