Σαρώνει στη Λάρισα το “Είμαι γάιδαρος, παρκάρω όπου γουστάρω”

1245

Ένα κείμενο οργής δημοσίευσαν μέλη της κίνησης πολιτών «Street panthers Larissa» για παράνομο παρκάρισμα ασυνείδητου Λαρισαίου οδηγού.

Η συγκεκριμένη ομάδα δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες στο facebook από οδηγούς που παρκάρουν παράνομα. Μάλιστα τους κολλάνε στο αυτοκίνητο και το χαρακτηριστικό αυτοκόλλητο “Είμαι γάιδαρος, παρκάρω όπου γουστάρω”.

 

Στη φωτογραφία μάλιστα που δημοσιεύτηκε σήμερα του “απένειμαν” και το Όσκαρ!

Το κείμενο της ανάρτησής τους:

“Μόνο εσένα που πάρκαρες εδώ, μην σου τα φέρει έτσι η ζωή και περπατάς ΕΣΥ πια με μπαστούνι στα πεζοδρόμια επειδή δεν θα σε βοηθούν τα μάτια σου και να πέφτεις πάνω σε “κάρα” και λέω κάρα γιατί είσαι ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΌΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ…και τότε να δεις πόσο άσχημα θα νιώσεις όταν βρεθείς σε τέτοια αδιέξοδο…γιατι σήμερα που πάρκαρες πάνω στις βοηθητικές γραμμές για τους τυφλούς αλλά και σε όλο το πεζοδρόμιο τους έβαλες σε “αδιέξοδο” και ένιωσαν την ανασφάλεια και τον κίνδυνο μην τους παρασύρει κανένα αυτοκίνητο επειδή εσύ γούσταρες να τους κλείσεις την ασφαλή διέλευση με τα μέσα που διαθέτουν …ΘΛΙΨΗ για σένα για αυτούς που σε εκπαίδευσαν και για αυτούς που θα εκπαιδεύσεις…”

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here