Ρουμανία: «Μετά την κηδεία του 55χρονου θα κινηθούμε νομικά» – Μαρτυρία επιβάτιδος στο Live News

96

Επιβάτιδα του μοιραίου λεωφορείου τόνισε στο MEGA πως ο οδηγός ήταν προσεκτικός, ενώ σημείωσε πως μετά την κηδεία του 55χρονου οι επιβάτες θα κινηθούν νομικά κατά του ταξιδιωτικού γραφείου και των ρουμανικών αρχών.
Η Μαρία Θερσίτη βρισκόταν στο λεωφορείο και περιέγραψε καρέ καρέ στο Live News το πως βίωσε την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο Βουκουρέστι.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Όλα σκοτείνιασαν. Εγώ βρέθηκα ξαφνικά παγιδευμένη, το κεφάλι μου σφηνώθηκε στο κάθισμα. Άρχισα να φωνάζω. Στα αριστερά είχε φύγει το τζάμι του λεωφορείου, άρχισα να βγάζω το χέρι μου έξω και το χτυπούσα στη λαμαρίνα για να με ακούσουν», είπε και συμπλήρωσε:

«Προς τα πάνω είχα παγιδευτεί. Δεν μπορούσα να κουνηθώ, από τη δεξιά μεριά ήμουν ελεύθερη. Με τράβηξαν, απεγκλωβίστηκα, πήρα τα πράγματά μου και βγήκα αμέσως έξω. Ήμουν χτυπημένη στο κεφάλι και στον αυχένα, αλλά τα άκρα μου ήταν εντάξει».

Η επιβάτιδα βρισκόταν μόλις δύο θέσεις πίσω από τον 53χρονο, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο.

«Ακόμα είναι νωπές οι μνήμες. Είναι τρομακτικό, δεν έχουμε όρεξη να φάμε, δεν χαμογελάμε. Είμαστε θλιμμένοι και τις επόμενες ημέρες θα ξαναζήσουμε το ίδιο δράμα, όταν θα έρθει η σορός του συνανθρώπου μας και θα πάμε στην κηδεία», δήλωσε.

Όσον αφορά τον οδηγό, είπε ότι ήταν ήρεμος και προσεκτικός στην οδήγηση, ωστόσο από την οδηγική του συμπεριφορά ήταν φανερό πως δεν είχε εμπειρία στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στη Ρουμανία.

Πηγή: megatv.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here