Ρίζος Μαρούδας: Αν δεν μειωθεί το κόστος παραγωγής δεν μπορούμε να καλλιεργήσουμε (VIDEO)

284

Αν δεν μειωθεί το κόστος παραγωγής δεν μπορούμε να καλλιεργήσουμε, τόνισε ο Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου σε εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Όπως τόνισε, θέλουμε αφορολόγητο πετρέλαιο. Δίνουν επιστροφή φόρου πετρελαίου 50 εκατομμύρια ευρώ μόνο στο 1/3 των αγροτών σε όλη την 4ετία, δηλαδή θα τα δώσουν το 2023. Θέλουμε, συνέχισε, κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής στο ρεύμα η οποία διπλασιάζει την τιμή του ρεύματος. Έχουμε πρόσθεσε, χαρακτηριστικά, λογαριασμό ρεύματος από ΤΟΕΒ για τον μήνα Δεκέμβριο με αξία ρεύματος 4.000 ευρώ και ρήτρα 19.000.

Ενώ όπως σημείωσε, στα λιπάσματα έχει τριπλασιαστεί η τιμή. Θέλουμε να επιδοτηθούν τα αγροεφόδια και οι ζωοτροφές. Με 10 τόνους λίπασμα που ρίχνει μια σχετικά μικρή καλλιέργεια, φέτος πρέπει να πληρώσουμε επιπλέον 7.000 ευρώ, επεσήμανε.

Αυτές οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης που έγιναν την Παρασκευή, είχαν γίνει και τον Νοέμβριο, και είναι αυτές που μας έβγαλαν στον δρόμο, υπογράμμισε ο Ρ. Μαρούδας

Πηγή:902.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here