Ρένα Καραλαριώτου: Μαζί «χτίζουμε» τη Λάρισα που μας αξίζει

458

• Επιστολή της υποψήφιας δημάρχου προς τις νέες και τους νέους της πόλης

«Έχετε την ευκαιρία να στείλετε το δικό σας μήνυμα, για το πώς θέλετε να είναι ο τόπος μας, τώρα και στα χρόνια που έρχονται. Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε τους ανθρώπους, που πιστεύετε ότι μπορούν να οδηγήσουν τη Λάρισα μπροστά. Θέλω να ακούσω τις απόψεις και τις προτάσεις σας, για το πώς μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε τη Λάρισα μια πόλη καλύτερη», είναι το μήνυμα που στέλνει η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου, σε επιστολή της προς τις νέες και τους νέους της Λάρισας.

Φίλες και φίλοι,
Στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου θα ψηφίσετε για πρώτη φορά, για την ανάδειξη της επόμενης δημοτικής αρχής στην πόλη μας.
Έχετε την ευκαιρία να στείλετε το δικό σας μήνυμα, για το πώς θέλετε να είναι ο τόπος μας, τώρα και στα χρόνια που έρχονται. Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε τους ανθρώπους, που πιστεύετε ότι μπορούν να οδηγήσουν τη Λάρισα μπροστά.
Γνωρίζετε ότι στις εκλογές αυτές είμαι υποψήφια Δήμαρχος, έχοντας δίπλα μου μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων, με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για τον τόπο μας.
Είμαι πολιτικός μηχανικός και έχω μάθει να κτίζω και να σχεδιάζω σε στέρεες βάσεις.
Αυτό το σχέδιο θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.
Στόχος μας είναι να «μεταμορφώσουμε» σταδιακά, βήμα προς βήμα, τη Λάρισα σε μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή πόλη.
Μια πόλη όμορφη, καθαρή και νοικοκυρεμένη. Μια πόλη που θα αξιοποιεί τις δυνατότητες της ψηφιακής εποχής, θα λειτουργεί με οργάνωση, με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.
Μια πόλη ζωντανή, με παλμό και ρυθμό. Μια πόλη ανοιχτή στον κόσμο, στις νέες τεχνολογίες, στην καινοτομία.
Μια πόλη που θα δίνει την επιλογή σε εσάς, τα νέα παιδιά, να ζήσετε στον τόπο που αγαπάτε. Να σπουδάσετε, να δουλέψετε, να δημιουργήσετε, να δώσετε ζωή στις ιδέες και στα όνειρά σας.
Θέλω να έχουμε τα καλύτερα Δημόσια σχολεία. Με σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις, πράσινες στέγες, αθλητικές υποδομές και κυρίως να δημιουργήσουμε την ψηφιακή τάξη.
Θέλω να γίνουμε πρωταθλητές στην ανακύκλωση. Με τέσσερες κάδους απορριμμάτων, το μπλε, τον κίτρινο, τον πράσινο και τον καφέ. Με διαλογή στην πηγή και κομποστοποίηση. Με μείωση της παραγωγής απορριμμάτων και επαναχρησιμοποίηση.
Θέλω ο Δήμος μας να γίνει ψηφιακός και να μπορεί ο καθένας από εσάς να μπορεί να εξυπηρετηθεί με ένα κλικ από το κινητό του ή από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του.
Θέλω να γίνουμε πρωταγωνιστές στον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Με σύγχρονες υποδομές που να επιτρέπουν στον καθέναν από εσάς να αναπτύξει το ταλέντο του.
Θέλω να ξεκινήσουν τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη η Πόλη μας για να γίνει πόλη της ανάπτυξης και της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας. Το Αρχαίο Θέατρο. Ο Πηνειός. Το μεγάλο συνεδριακό κέντρο. Η αξιοποίηση της έκταση του ΕΘΙΑΓΕ.
Για να υλοποιήσουμε αυτούς τους στόχους, χρειαζόμαστε τη συμμετοχή και την υποστήριξή σας στις εκλογές του Μαΐου.
Μέχρι τότε, θα χαρώ πολύ να συναντήσω τον καθένα και την καθεμία σας από κοντά. Να ακούσω τις απόψεις και τις προτάσεις σας, για το πώς μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε τη Λάρισα μια πόλη καλύτερη. Την πόλη που μας αξίζει.
Φιλικά,
Ρένα Καραλαριώτου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here