Ρένα Καραλαριώτου: Ήρθε η ώρα να πάμε τη Λάρισα Μπροστά

553

• Τη Δευτέρα, στις 9 το βράδυ, στην πλατεία Ταχυδρομείου η εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

«Για μας, ο τόπος μας, η Λάρισα, είναι πηγή ζωής, έμπνευσης και δημιουργίας. Είναι ο τόπος όπου ζούμε, αγαπάμε, δημιουργούμε.Γι’ αυτό βάζουμε τη Λάρισα πάνω απ’ όλα. Πάνω από κόμματα και διαχωριστικές γραμμές», τονίζει η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου, με αφορμή την εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, στις 9 το βράδυ, στην πλατεία Ταχυδρομείου, ενώ θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού, επί της οδού Ρούσβελτ 25.
Η κ.Καραλαριώτου θα παρουσιάσει το σχέδιο και το όραμα της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά» για το μέλλον της Λάρισας. «Η απόφαση να διεκδικήσουμε την ηγεσία του Δήμου πηγάζει από το όραμά μας να γίνει η Λάρισα μια πόλη πρότυπο.Μια πόλη που θα αποτελεί το επίκεντρο της αναπτυξιακής δραστηριότητας και θα δημιουργεί προϋποθέσεις ευημερίας σε όποιον επενδύει, εργάζεται και ζει σε αυτήν. Παράλληλα, θα είναι και μία πόλη που διατηρεί τον ανθρώπινο χαρακτήρα της, και προστατεύει το φυσικό περιβάλλον και την ξεχωριστή αισθητική της. Παρουσιάζουμε την ομάδα μας, το συνδυασμό μας, που διεκδικεί την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, για να πάμε την Λάρισα επιτέλους Μπροστά.Η Ελλάδα αλλάζει, η Λάρισα επιλέγει Νέα Δήμαρχο, Νέα Δημοτική Αρχή», υπογραμμίζει η κ.Καραλαριώτου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here