Ρένα Καραλαριώτου: Ανάπτυξη και Ευρωπαϊκή Προοπτική για τη Λάρισα

828

Τους βασικούς άξονες προτεραιότητας, για την ανάπτυξη και την ευρωπαϊκή προοπτική της Λάρισας, αναμένεται να παρουσιάσει η υποψήφια δήμαρχος, κ.ΡέναΚαραλαριώτου, στην ανοιχτή εκδήλωση της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά», αύριο, Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019, στις 9 το βράδυ, στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

«Τώρα είναι η ώρα, η τοπική αυτοδιοίκηση να σχεδιάσει ένα εντελώς νέο αναπτυξιακό μοντέλο με προσανατολισμό την αξιοποίηση των τοπικών δυνατοτήτων, την τεχνολογία, το σύγχρονο μάρκετινγκ, τις εξαγωγές. Να λειτουργήσει, επιτέλους, ως μοχλός ανάπτυξης που θα προσελκύει επενδύσεις και θα δημιουργεί ευκαιρίες και νέες θέσεις εργασίας», επισημαίνει η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά», με αφορμή την αυριανή εκδήλωση.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης, αναμένεται να παρουσιαστούν ονόματα υποψηφίων συμβούλων, που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά».

Ανοιχτή επικοινωνία με όλους τους δημότες, πολιτιστική και αισθητική αναγέννηση της Λάρισας, σύγχρονες λύσεις για το κυκλοφοριακό και τις θέσεις στάθμευσης στο κέντρο της πόλης, αλλά και διαφάνεια στη διαχείριση των πόρων του Δήμου Λαρισαίων, είναι οι βασικοί άξονες προτεραιότητας που έχει θέσει η υποψήφια δήμαρχος, Ρένα Καραλαριώτου.

Οι κεντρικοί άξονες προτεραιοτήτων επικεντρώνονταισε δώδεκα σημεία-κλειδιά, τα οποία θα αναλυθούν, περαιτέρω, στην ομιλία:

 • Να γίνει η Λάρισα πόλη λειτουργική, προσβάσιμη σε όλους, νοικοκυρεμένη και καθαρή.
 • Να αξιοποιείται, με διαφάνεια, κάθε διαθέσιμος πόρος στο ταμείο του Δήμου.
 • Να ενισχυθούν οι κοινωνικές δομές, με προσήλωση στους δημότες που έχουν τις μεγαλύτερες ανάγκες.
 • Να γίνει η ανακύκλωση τρόπος ζωής για τους Λαρισαίους, για μια πραγματικά «πράσινη» πόλη.
 • Να είναι η Λάρισα πόλη-πρότυπο για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας.
 • Να αξιοποιηθεί η πολιτιστική κληρονομιά: Αρχαίο Θέατρο-Λόφος Φρουρίου-κεντρική πλατεία-ζώνη Πηνειού
 • Να δοθούν σύγχρονες λύσεις για το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το κέντρο της Λάρισας, το κυκλοφοριακό-θέσεις στάθμευσης.
 • Να συγκροτηθεί μια έξυπνη πόλη, πρότυπο καινοτομίας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
 • Να καταστεί η Λάρισα, παραγωγικό, αγροτικό και επιχειρηματικό κέντρο, σε όλη την Ελλάδα
 • Να γίνει η Λάρισα πρότυπο δημοκρατικής λειτουργίας, με τους πολίτες να συμμετέχουν πιο ενεργά στα κοινά.
 • Να είναι η Λάρισα πόλος έλξης επενδύσεων, ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.
 • Να αναδειχθεί η ιστορικότητα και ο πολιτισμός της Λάρισας, με την πολιτιστική και αισθητική αναγέννηση της πόλης.

«Δεν βάζουμε διαχωριστικές γραμμές. Ανοίγουμε τις πόρτες μας διάπλατα και καλούμε σε συνεργασία και συμπόρευση όλους τους φορείς της πόλης, όλες τις υγιείς δυνάμεις, όλες τις προσωπικότητες, όλους τους πολίτες.

Μπαίνουμε στη μάχη με την πεποίθηση ότι οι δημότες θα μας εμπιστευθούν γιατί έχουμε σχέδιο, σχεδιασμό και όραμα για να πάμε τη Λάρισα Μπροστά», υπογραμμίζει η κ.Καραλαριώτου.

ΖΩΝΤΑΝΑ

Να σημειωθεί ότι η ομιλία της κ.Καραλαριώτου θα μεταδίδεται ζωντανά, το βράδυ της Τετάρτης, 30 Ιανουαρίου, 2019, από την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=8j4HeP_tf5M

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here