“Εγκληματικός λήθαργος και άλυτα προβλήματα από μια Δημοτική Αρχή που κάνει μόνο δημόσιες σχέσεις!”

402

Αξιότιμη Δημοτική Αρχή
εμείς τρέχαμε, διαμαρτυρόμασταν και ενημερώναμε πολίτες, πολιτικούς και αρχές γιατί γνωρίζαμε αυτό που έρχεται!
-Τώρα τελευταίος και καταϊδρωμένος θυμηθήκατε να αντιδράσετε!
-Τώρα που αρχίζουν οι εργασίες εγκατάστασης των προσφύγων και μεταναστών (παράνομων και μη) στο στρατόπεδο του Δήμου μας!
-Τώρα εσείς ξυπνήσατε! Αν όχι, πρέπει να δεχτούμε ότι οικιοθελώς κωφεύατε και κρυβόσασταν υποκριτικά πίσω από αποφάσεις και γραφειοκρατία και καταφέρατε να ζημιώσετε τους πολίτες του Δήμου Τεμπών!!
–Τώρα που ζούμε τα τετελεσμένα ,τώρα αντιδράτε γιατί γνωρίζετε ότι θα πληρώσετε το πολιτικό τίμημα στις επικείμενες εκλογές στις 26 Μαΐου!
-Μέσα στη σύγχυσή σας εκτίθεστε ανεπανόρθωτα διότι στην πρόσφατη παρέμβασή (18.4.2019) μας για το συγκεκριμένο θέμα, μας κατηγορήσατε για καταστροφολογία και κινδυνολογία, όταν εσείς ο ίδιος ανερυθρίαστα ομολογείτε την ημερομηνία της επίσημης απάντησης του κ. Βίτσα (δηλαδή στις 5.2.2019) στην ερώτηση βουλευτών τoυ Ν. Λάρισας και στην οποία ρητά αναφέρεται ότι: «στην Περιφέρεια Θεσσαλίας θα λειτουργούν, από τον Μάιο τρέχοντος έτους, τρεις (3) δομές προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων. Αυτές είναι (α) η δομή Κουτσόχερου………, (β) η δομή «Μόζα» στον Βόλο………, και (γ) η υπό μελέτη κατασκευής δομή του Κυψελοχωρίου………».
– Ο μεν στρουθοκαμηλισμός σας κ. Δήμαρχε είναι εγκληματικός, η δε υποκρισία σας έναντι όλων των συνδημοτών μας είναι επικίνδυνη, όσο επικίνδυνος είναι ο σφιχτός εναγκαλισμός σας με το κυβερνών κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζει την υποψηφιότητά σας.
-Η εύκολη και ανώδυνη για εσάς λύση είναι να κρύβεστε πίσω από συσκέψεις με υποψήφιους δημάρχους. Εμείς σας επισημαίνουμε ότι οι αγώνες και διεκδικήσεις, δίνονται δια ζώσης και μέσα στα γραφεία των αρμόδιων Υπουργών και φορέων και όχι με ένα e-mail, έναν υπολογιστή και μια σύνδεση στο διαδίκτυο, μοιράζοντας δελτία τύπου σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, μέσα από την ασφάλεια του γυάλινου κόσμου που σας προσφέρει το γραφείο σας. Με αυτό τον τρόπο όλοι είναι ικανοί να γίνουν Δήμαρχοι!
– Αν κάνουμε λάθος, σας προκαλούμε να δημοσιοποιήσετε έστω και μία φωτογραφία σας με τους Υπουργούς Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. κ. Βίτσα και Μουζάλα, στα γραφεία τους στην Αθήνα, προκειμένου να δούμε τη διεκδικητικότητά σας στο συγκεκριμένο θέμα, όπως κάνετε για άλλα θέματα… Δυστυχώς για εσάς δεν θα βρείτε!
-Αν πραγματικά δεν θέλατε να λειτουργήσει η συγκεκριμένη δομή, πρώτος εσείς θα απαγορεύατε την εγκατάσταση όλων αυτών των ανθρώπων, σε έναν άκρως ακατάλληλο χώρο και εμείς θα ήμασταν δίπλα σας! Απ’ ότι φαίνεται όμως, η ανθρωπιά σας σταματάει στο ΄΄φαίνεσθαι΄΄ των δελτίων τύπου, που σωρηδόν φεύγουν από το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.
-Μας λοιδορήσατε και μας πολεμήσατε για την σοβαρή στάση μας, εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου πάνω στο θέμα, ενώ σήμερα με τις εξελίξεις αυτές δικαιωνόμαστε, δυστυχώς, πανηγυρικά!
-Εμείς, ως σοβαρή και υπεύθυνη μείζονα αντιπολίτευση που επιτελεί τον πραγματικό της ρόλο, σας λέμε ότι, είμαστε εδώ για να συνδράμουμε στην επίλυση του θέματος και θα σταθούμε αρωγοί στην όποια καθυστερημένη προσπάθεια σας και στις διεκδικήσεις των συνδημοτών μας! Θα σταθούμε στην πρώτη γραμμή πλάι σας, γιατί πάνω από όλα θέτουμε το κοινό καλό και το συμφέρον των δημοτών μας! Θα ήταν φρόνιμο κε Δήμαρχε για την εξέλιξη αυτή να ζητήσετε ένα συγνώμη από του δημότες!
-Εμείς, ως επόμενη δημοτική Αρχή, δεν θα επιτρέψουμε να λειτουργήσει άλλη μία Μόρια στο δήμο Τεμπών, στο «κολαστήριο» του στρατοπέδου «ΖΩΓΑ ΑΡΓΥΡΙΟΥ», στην περιοχή Κυψελοχωρίου.
Για εσάς το ΄΄φαίνεσθαι΄΄ κ. Δήμαρχε, αλλά για εμάς το ΄΄ΕΙΝΑΙ΄΄!
– Και όπως είχε πει ο μεγάλος διδάσκαλος του Γένους μας, Ρήγας Φεραίος «Όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά». Δυστυχώς εσείς κ. Δήμαρχε δεν μπορείτε να συλλογίζεστε καλά, διότι δεν είστε ελεύθερος, παρά μόνο ολοκληρωτικά δέσμιος των δεκανικιών του ΣΥΡΙΖΑ που σας στηρίζουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here