Πυρά Σκουρλέτη από τη Λάρισα προς την κυβέρνηση: Κλιμακώνει τον αυταρχισμό απέναντι στη νεολαία

398

Για μία νέα σχέση της κοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Πάνος Σκουρλέτης στην ανοιχτή γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας σήμερα το απόγευμα.

Ο κ. Σκουρλέτης επιτέθηκε στην κυβέρνηση, λέγοντας πως «υπάρχει μια κλιμάκωση του αυταρχισμού από την κυβέρνηση συλλήβδην απέναντι στη νεολαία» και αναφέρθηκε στα πρόσφατα γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ, σε κέντρο διασκέδασης, αλλά και στη σύλληψη του γραμματέα της Σπουδάζουσας του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα.

Παράλληλα ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι «με βάση το δόγμα νόμος και τάξη η ΝΔ πιστεύει πως θα ξεχάσουμε την παταγώδη αποτυχία της διαχείρισης του προσφυγικού, την αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ, αλλά και πως στον υποτιθέμενο αναπτυξιακό νόμο είδαμε να παίρνονται μέτρα που οδηγούν στην μείωση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα».

Στην κατάμεστη αίθουσα του στο αμφιθέατρο έγινε υποδοχή και καταγραφή νέων μελών του κόμματος, ενώ στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν οι βουλευτές Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κόκκαλης, Άννα Βαγενά, ο πρώην βουλευτής Νϊκος Παπαδόπουλος, ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, μέλη και φίλοι του κόμματος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here