Πτέραρχος εν αποστρατεία ο οδηγός που κινούνταν επί μία ώρα ανάποδα στην Εθνική (BINTEO)

179

Σκηνές από ταινία εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην Εθνική οδό, καθώς στρατιωτικός εν αποστρατεία οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής (25/9) όταν οι αστυνομικοί της Τροχαίας ενημερώθηκαν ότι ένα λευκό αυτοκίνητο κινούταν αντίθετα στο 323 χλμ, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και η Τροχαία έδωσε εντολή να κλείσει η κυκλοφορία από τα διόδια της Λάρισας μέχρι τα διόδια Πελασγίας, ενώ τοποθετήθηκαν περιπολικά σε κομβικά σημεία εισόδων και εξόδων, του ΠΑΘΕ.

Ο οδηγός κινούταν επικίνδυνα στο αντίθετο ρεύμα χωρίς να ανταποκρίνεται στα σήματα των αστυνομικών της Τροχαίας. Μάλιστα στον κόμβο του Βελεστίνου προσέκρουσε στην κεντρική νησίδα, ωστόσο συνέχισε την τρελή πορεία του.

Στον κόμβο του Αερινού βγήκε από τον αυτοκινητόδρομο, όμως ξαναμπήκε και συνέχισε μέχρι τον κόμβο του Βελεστίνου, όπου πάλι ξαναβγήκε για να κινηθεί στο αντίθετο ρεύμα προς Αθηνά αυτή τη φορά.

Τελικά μετά από μια ώρα τρελής πορείας και καταδίωξης το λευκό αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου στο πρανές και ακινητοποιήθηκε στο 320χλμ, κοντά στην έξοδο για Βόλο.

Όλη αυτή την ώρα οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, εκτός από τα μέτρα που είχαν λάβει με την διακοπή κυκλοφορίας στην ΠΑΘΕ, προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν το όχημα που κινούταν επικίνδυνα με τη βοήθεια συναδέλφων τους από την Δ.Α. Μαγνησίας, κάτι που τελικά κατάφεραν στο 320 χλμ της Αθηνών – Θεσσαλονίκης, με την έξοδο του αυτοκινήτου στο πρανές και τη σύλληψη του οδηγού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 63χρονος οδηγός βρισκόταν σε σύγχυση και διακομίστηκε πολύ ελαφρά τραυματισμένος, κυρίως για προληπτικούς λόγους, στο νοσοκομείο του Βόλου.

Πηγή: megatv.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here